Ο γαμος μου παίρνει την κάτω βόλτα
Χρόνια πολλα σε όλους.Θα μπω κατευθείαν στο θέμα χωρίς πολλά πολλά ,θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο συντομα γίνεται.Λοιπον παντρεύτηκα σε μικρή ηλικία σχετικά,έκανα παιδι με έναν άνθρωπο 14 χρόνια μεγαλύτερο μου.Δεν μετανιωσα ούτε που παντρεύτηκα, ούτε ούτε που έκανα παιδι,τίποτα από όλα αυτά.Το θέμα ειναι η έλλειψη κατανόησης από τον σύζυγό τελοσπαντων.Περασα ένα διάστημα δυσβασταχτου άγχους με ψυχοσωματικό αντίκτυπο και η μόνη αντιμετώπιση που είχα είναι ότι λέω μ....κιες,ότι είμαι τρελή ,ότι δεν θα κάτσει να δώσει σημασία στα δήθεν θέματα μου κτλ..Είχα αρρωστοφοβια και άγχος,κάτι που δεν μου έχει φύγει 100% αλλά εχω επανέλθει σχεδόν στην κανονικότητα μου.Δηλαδη τόσους μήνες δεν είχα ούτε έναν άνθρωπο να στηριχτώ ,ούτε καν τον άνθρωπο μου και αφού έφτασα στον πάτο και δεν πήγαινε άλλο παρακατω ο μόνος δρόμος ήταν προς τα πάνω κάτι που έκανα μόνη μου εντέλει.Πηγαινα και σε ψυχολόγο αλλά τώρα με την καραντίνα εχω να πατήσω 2 μήνες... Anyway. Στους μεγάλους τσακωμούς που κάνουμε με απειλεί ότι θα μου πάρει το παιδι εκείνος γιατί εγώ είμαι αυτή που τρέχω στους ψυχιάτρους και τους ψυχολόγους και ότι όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα.Μα είναι δυνατόν να το κάνει αυτό να είναι εναντίον μου;Μα για λόγους άγχους πήγαινα στον ψυχολόγο-ψυχιατρο...Και τώρα είμαι πολύ καλύτερα...Δεν ξέρω τι να κάνω και τι να του πω ,εδώ και δύο μέρες ότι κουβέντα και να πούμε θα σκοτωθούμε.Δεν ξέρω τι να κάνω έτσι μου έρχεται να εξαφανιστω.Εχε χάρη που σκέφτομαι το παιδι και λέω κάνε υπομονή.