θελω να φυγω απο τα ψυχοφαρμακα. θελω να ζησω. θελω ολα αυτα να ειναι παρελθον. ηδη εχω μπει σε διαδικασιας αργου κοψιματος.
αυτο το χαπι μου δημιουργησε προβληματα στον οργανισμο. δεν υπαρχει πισω . μονο μπρος. και πρεπει να τα κοψω.
Printable View
θελω να φυγω απο τα ψυχοφαρμακα. θελω να ζησω. θελω ολα αυτα να ειναι παρελθον. ηδη εχω μπει σε διαδικασιας αργου κοψιματος.
αυτο το χαπι μου δημιουργησε προβληματα στον οργανισμο. δεν υπαρχει πισω . μονο μπρος. και πρεπει να τα κοψω.
Και καλά θα κάνεις.
δεν γινετε ρε φιλε με τα δηλητηρια που μας σερβιρουν. του ειπα του γιατρου μου. γιατρε αυτα τα φαρμακα ειναι ναρκωτικα. και ναι μου ειπε ναρκωτικα ειναι.
φαντασου απο εκει και περα.
Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ σε διαδικασία μείωσης είμαι καθώς μόνο αρνητικά έχω δει εδώ κι έναν χρόνο που παίρνω ψυχοφαρμακα.Μόνο παρενεργειες. Έχω βάλει 25 κιλά, τα τριγλυκεριδια, η χοληστερίνη και τα ηπατικα μου ένζυμα έχουν φτάσει στα ύψη κι από αποτέλεσμα μηδέν, ή για να πω την αλήθεια το άγχος και η κατάθλιψη μου είναι χειρότερα από ότι πριν. Με έχουν ποτίσει του κόσμου τα αντιψυχωσικα χωρίς καν να έχω ψύχωση.
το zalasta 20mg. το τελευταιο μηνα το ριξαμε στα 15mg. ψυχωση. εσυ ποσα mg παιρνεις?
πανω απο 8 χρονια το παιρνω το ********...
Εγώ παίρνω αντιψυχωσικα εδώ κι έναν χρόνο, προσπαθώ να το κόψω αλλά έχει αρκετά στερητικα και κυρίως αϋπνία!
εγω θα κοβω 2,5 mg το μηνα.
Μακάρι..Στο εύχομαι να βγεις από αυτό το λούκι.Να είσαι δυνατός και θα τα καταφερεις.
Εγω παιδιά προτιμησα απο τα 10mg που έπαιρνα ζυπρεξα να το γυρισω σε σιροκουελ ξεκινησα με 300 και τωρα ειμαι 150 αν και για 4 χρονια δεν επαιρνα γιατι ενιωθα καλα ειχα κατι ανεβασματα που και που στη τετραετια που οκ εκει επαιρνα για κανα διμηνο και μετα εβγαινα.
σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!