όλες οι 7 θανασιμες πεθερες ενσωματωμενες σε μία!!!!
καλημερα σε ολους! ειναι τοσα πολλα αυτα που θελω να γραψω που θα προσπαθησω να μη σας κουρασω... πριν 6 χρονια γνωρισα ενα παιδι. το καλυτερο που ειχα ποτε γνωρισει. μετα απο ενα υπεροχο χρονο μαζι του μου εκανε προταση γαμου, βαλαμε ενα τυπικο δαχτυλιδι και σε 1 χρονο παντρευτηκαμε. Οι γονεις του ειχαν ριξει μπετά πανω απο το δικο τους σπιτι για να κανουμε το σπιτι μας. Ολα πηγαιναν καλα μεχρι 3 μηνες πριν το γαμο που αρχισαν τα πρωτα συννεφα να φαινονται. Στην προετοιμασια του σπιτιου? Η μανα του εκει να διαταζει! Απο το τι χρωμα θα το κανουμε, εως και που θα βαλουμε την tv!! Ο γιος να ακολουθει πιστα. Η νυφη? να κανω φασινα καθε μερα γιατι η πεθερα εκρινε οτι ετσι πρεπει να γινεται ασχετα αν θα εμπαιναν μαστοροι και την επομενη να τα ξανακανουν χαλια. Η πεθερα αποφασισε να κανουμε κρεβατι πριν το γαμο με 100 ατομα. εγω τα σιχαινομαι αυτα, αλλα ουτε που ρωτηθηκα. Η πεθερα ηθελε να βαλω ενα συγκεκριμενο φορεμα στο κρεβατι που δεν μου αρεσε κι εκανε να μου μιλησει 2 μηνες γι αυτο το λογο! Η πεθερα τσατιστηκε που δεν εστρωσα 500 σεμεδακια στο σπιτι μου! Η πεθερα τσατιστικε που δεν ηθελα να μου καθαρισει το σπιτι μου αλλα το εκανα μονη μου, επισης το ιδιο κι επειδη μαγειρευα μονη μου. Η πεθερα, ο πεθερος και η κουνιαδα με προσβαλλαν συνεχως για τα ρουχα μου, καθως ειναι πιο πλουσιοι απο εμενα. Δεν το συζητω για να εκανα κανενα τραπεζι... μεσα στα πρωτα 5 λεπτα η πεθερα ειχε βγαλει μπροστα σε ολους ολα τα φαγητα μου αχρηστα. Το ιδιο και για τα δωρα που της εκανα σε γιορτες.. Τα χαριζε, τα πεταγε... Καποια στιγη μαλιστα η κουνιαδα μου σταματησε να μου μιλαει περα απο ενα τυπικο "γεια" και αν κρινω απο κατι μπηχτες που μου ειχε πεταξει, μαλλον ζηλευε τον αντρα της ο οποιος οντως που εδινε ιδιαιτερη σημασια, αλλα εγω τι φταιω?? δεν του εδωσα ποτε δικαιωμα. Και η αριστη σχεση με τον αντρα μου απλα εξαφανιστηκε! Του ελεγαν τοσα πραγματα καθημερινα εις βαρος μου που τον ειχαν επηρεασει αφανταστα πολύ. Του ειχε πει ψεμματα οτι την εβγαλα εξω απο το σπιτι κι εκλαιγε(αν ειναι ποτε δυνατον!!) και ηρθε ο αντρας μου σπιτι κι εγινε καυγας φυσικα! Και ποσοι ακομα καυγαδες..... Αρχισε να μην ενδιαφερεται για μενα καθολου. δυο ξενοι μεσα σε ενα σπιτι. σεξ??? μια φορα στις 10 μερες κι επειτα απο δικα μου παρακαλια. επικοινωνια? μηδεν. Προσπαθησα να του μιλησω, να βρουμε λυση, να του πω οτι με χανει, αλλα εκεινος εκανε ζαπινγκ! κι εκει καπου μενω εγκυος... ευχαριστο μεν αλλα εκεινη τη στιγμη δεν ηταν και οτι καλυτερο. 3 μηνες μετα γνωριζω καποιον. ερωτευτηκα τρελα (λαθος μου, πριν με κρινετε εσεις με κρινω εγω, αλλα ηταν κατι σαν διεξοδος...). λογω της εγκυμοσυνης ο ερωτας δεν ολοκληρωθηκε, μιλουσαμε ομως ατελειωτες ωρες στο τηλεφωνο. που να φανταστω οτι η πεθερα εχει βαλει κοριους σε ολο το σπιτι και τα ακουει ολα? ετσι, 8 μηνων εγκυος πια, βρεθηκα αντιμετωπη με ολες τις κατηγοριες, τα παραδεχτηκα ολα, εγινε χαμος που δεν μπορω να σας περιγραψω, αλλα ευτυχως ο αντρας μου καταλαβε και τα δικα του λαθη που με οδηγησαν σε καποιον αλλον και αποφασισαμε να προσπαθησουμε να τα βρουμε. Αρχισε εκει να ξυπναει και να βλεπει οτι οι γονεις του δεν ειναι και οτι καλυτερο. το παιδακι μας ειναι 2 χρονων τωρα. Εγω με τον αντρα μου ειμαστε καλα. Η πεθερα ομως δεν μπορει να ησυχασει. ξαναβαζει κοριους παντου για να αποδειξει οτι εχω γκομενο. Δεν τα καταφερνει και αρχιζει να μου σπαει τα νευρα καθημερινα και αυτη και ο αντρας της. να μου κουρευουν το παιδι, να με προσβαλουν οτι εγω δεν ξερω να το μεγαλωσω και πολλα αλλα. Ε, να μην πω κι εγω με την κολλητη μου καμια κουβεντα? να μη στολισω τα πεθερικα με τα κοσμιτικα επιθετα που τους αξιζουν? Παλι ομως τα ακουσε ολα κι εγινε χαμος!!! Αποφασισαμε με τον αντρα μου να παμε στο ενοικιο. Μολις τους το ανακοινωσε εγινε της τρελης! εξαλου τι θα πουνε στη γειτονια? αυτοι ειναι αψογοι κατα τη γνωμη τους κι εγω ειμαι αναγωγη και π.......να. μεχρι και μπροστα μου του ειπαν προχθες να με αφησει και να του βρουν αλλη γυναικα. Την Κυριακη ειναι η μετακομιση και μαλλον θα χρειαστουμε πανοπλιες... φοβαμαι να μπω-βγω μεσα στο ιδιο μου το σπιτι για να μην τους πετυχω! Νομιζω οτι με ακουν και με παρακολουθουν παντου..... δεν ειμαι καλα....