-
Focus
Γεια σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποια στιγμή στη ζωή μας, αποφασίσουμε να καθαρίσουμε σε εισαγωγικά, από πάθη και εξαρτήσεις σωματικές και ψυχολογικές, ίσως τότε να μπορούμε να βρούμε μια κάποια μορφής εσωτερικής γαλήνης η κι αυτή θα επισκιάζεται από τη χρήση αντιψυχωτικων, δηλαδή με λίγα λόγια, δεν υπάρχει σωτηρία, μια ζωή θα είμαστε έρμαια των χαπιών.
Δεν λέω να τα κόψουμε, προς θεού, η όποια λειτουργικότητα κι αν έχουμε, συνεπάγεται με την χρήση των χαπιών!.
Όχι ότι τώρα κάνουμε η μάλλον κάνω μια ζωή ακολασίας, παίρνω τα χάπια μου, είμαι λειτουργικός στη καθημερινότητα μου, απλώς θα ήθελα να ήμουν, πιο πολύ ψυχικά ανθεκτικός!. Πιο πολύ ζωντανός και ενεργητικός.
Μάλλον πολλά ζητάω, και που ζούμε φτάνει κι ας είμαι χιλιες φορές σχιζοφρενής!!!.
Σόρρυ παιδιά ποστ αϋπνίας, με πιάνει που και που!!χαχα....
-
-Ενα σου λεω. Ουτε στον χειροτερο μου εχθρο δεν θα ευχομουν να παθει ψυχικη αρρωστια. Ειναι ανιθηκο για μενα.
-
Από την στιγμή, που δεν δουλεύουμε, δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, το επίδομα που παίρνουμε, φτάνει μόνο για τσιγάρα και είμαστε αναγκαστικά εξαρτώμενα μέλη οικογένειας, η όποια συζήτηση περί ανεξαρτησίας και ενδυνάμωσης εαυτού, πάει περίπατο!.
Απορώ με αυτή την αϋπνία, έρχεται και ταρρασει, όλο το σύστημα.
Τώρα θα κοιμόμουν, και θα ήμουν στο έβδομο όνειρο και δεν θα υπήρχε ούτε ποστ ούτε τίποτα!.
Από την άλλη, έρχεται ένας γνώστης της ζωής, και λέει, μην περνετε τη ζωή πολύ σοβαρά!.
Απλά είναι τα πράγματα. Και παρηγοριεμαι κάπως!!!.
Ένα βήμα κάνουμε εμπρός και τέσσερα πίσω, σχεδόν όλοι μας!.
-
και εγω παιρνω αντιψιχωσικα 8 χρονια.. τωρα ειμαι στην διαδικασια μειωσης.
το εχω πει και σε αλλα ποστ οτι θελω να παρω την ζωη μου πισω... θελω να φυγω απο τα φαρμακα....