Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτό που μου συμβαίνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όλους όσους θα απαντήσουν ανεξαρτήτως βοήθειας στο πρόβλημα μου.
Εχω σχέση εδώ και 10 χρόνια. Είμαι 31 χρονών και παντρεμένος με την σχέση μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Το θέμα μου είναι ότι σε όλη την διάρκεια της σχέσης μας είχα αρκετά θέματα. Πότε είχα πολύ γρήγορη εκσπερμάτιση πότε μαλακή στύση. Πότε ηταν όλα καλά. Η γυναίκα μου ηταν υποστηρικτική. Κάποιες φορές την έπαιρνε από κάτω όπως και μένα άλλωστε αλλά συνεχίζαμε. Κάποια φορά πήγα σε ανδρολογο και μου κόστισε ακριβά. Μου είπε ότι είχα έλλειψη τεστοστερόνης και έκανα ενέσεις στα πόδια. Δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά. Μετά από χρόνια αποφάσισα να πάω σε άλλον ανδρολογο. Αφού μου έκανε εξέταση μου είπε ότι υπάρχει λίγο θέμα με την αιμάτωση του πέους. Μου πρότεινε κρουστικα κύματα. Τα έκανα. Μου κόστισε ακόμα πιο ακριβά. Δεν είδα κάποια διαφορά. Ωστόσο είχα στύση μέχρι και εκείνη την εποχή. Τους τελευταίους μήνες όμως δεν έχω καθόλου στύση! Βλέπω το πέος μου να έχει γίνει πιο μικρό και στο μήκος και στην περίμετρο. Γενικά κέφι για σεξ δεν έχω. Δεν ερεθίζομαι με τίποτα. Εντάξει αν το κάνω μόνος μου θα σηκωθεί αλλά σχεδόν αμέσως πέφτει. Δεν είναι η έντονη ευχαρίστηση που ηταν παλιά. Αποφάσισα να πάω σε ανδρολογο πάλι. Ο τρίτος που πήγα μου είπε χωρίς να με εξετάσει να πάρω ένα φυτικό χάπι. Το πήρα και έκανε δουλειά αλλά απλά το πέος μου ηταν σκληρό χωρίς να νοιώθω όρεξη για σεξ. Υστερα πήγα σε έναν άλλον τέταρτο ανδρολογο. Εδώ να κάνω μια παρένθεση πως παλιά είχα ένα νευρολογικό πρόβλημα σαν επιληψία το οποίο μετά από εγχείρηση έγινα καλά. Μικρές πιθανότητες αλλά στάθηκα τυχερός. Μόλις άκουσε ο 3ος και ο 4ος ανδρολογος ότι είχα αυτό το πρόβλημα παλιά, είπαν ότι μπορεί να είναι και αυτό το θέμα μου. Μάλιστα ο 4ος ανδρολογος μου είπε να κάνω μια εγχείρηση με μια αντλία στους όρχεις που πετυχαίνει στύση κατα παραγγελία. Αυτό και αν θα κόστιζε... Ολα αυτά που δεν μπορώ να βρω την ρίζα του προβλήματος να δω τι έχω πάθει και να βρω την στύση μου με έχουν αγχώσει. Πιο πολύ στενοχωριέμαι γιατί βλέπω και την γυναίκα μου δικαίως να στενοχωριέται και δεν της αξίζει όλο αυτό. Κάθε μέρα βλέπω σε τι κατάσταση είναι το πέος μου. Εχω απελπιστεί και από τους γιατρούς γιατί ο κάθε ένας έχω καταλάβει θέλει να κάνω μια θεραπεία που διαφημίζει απλά για να τα αρπαξει. Ξέχασα να πω ότι ο 4ος ανδρολογος είπε ότι τα κρουστικα κύματα είναι βλακεία. Ο ένας αναιρεί τον άλλον. Είμαι σε αδιέξοδο ως προς το να βρω μια λύση