Καλησπέρα σας,εχω εδω και 2 βδομάδες που με ταλαιπωρεί το άγχος μουΜου εχει δημιουργηθεί η ιδεσ οτι με πνίγουν τα ρουχα μου σαν να εχω μια ευαισθησία στον λαιμό νιώθω οτι με πνιγουν οι μπλούζες μου δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει αυτη η ιδεα και δεν μπορω να το ξεπεράσω.Τις πρώτες μέρες ημουν χαλια δεν υπερβολικο άγχος κρισεις ουτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα πηρα 2 βραδιά απο ενα ζαναξ να ηρεμήσω να κοιμηθώ.Μιλαω και με ψυχολόγο μου ειπε πως δεν ειναι αυτο ππυ σκέφτομαι το πρόβλημα αλλα γνκ το άγχος.ειμαι 19 χρόνων εχω περασει 3 φορες αυτην την φάση ξανα στην ζωη πχ την τελευταία φορα Πριν 2 χρονια ειχα παει σε μια συναυλία και μου ήρθε να κανω εμετο μετα σπο δυο μερες αυτη η σκεψη δεν έβγαινε απο το μυαλό μου με ταλαιπώρησε σχεδον εναν μηνα άγχος μην κανω εμετο με τον καιρο εφυγε όπως και τις προηγούμενες φορες και ημουν μια χαρα συνέχισα την ζωη μου σαν να μην ειχε γινει τιποτα και τωρα ξανα τα ίδια.Ειμαι πολυ καλύτερα αππ τις πρώτες μερες μπορω να πω το κουμανταρω αρκετα αλλα με κουράζει ολο αυτο θελω απλα να φύγει αυτη η σκέψη.Εχω την υποψία οτι οταν περνάω φάσεις πιεστικές μου βγαίνει αυτο το άγχος και έρχεται με διαφορες σκέψεις.σαν να ειναι μια ίωση δεν μπορω να το καταλάβω.δηλαδή το εχω περασει 3 φορες κρατούσε περίπου πάνω κάτω γύρω στον μήνα καθε φορα και μετα ζουσα κανονικά σαν να μην εχω περάσει ποτε τιποτα τέτοιο.