Καλησπέρα σε ολους. Το θεμα μου αφορα παλιό απωθημένο. Συγκεκριμενα , των λυκειακών χρόνων μιας και τωρα ειμαι φοιτητρια. Το εν λογω παιδι μου αρεσε πολυ, αλλα ποτε δεν εγινε κατι μεταξυ μας καθως και οι δυο ειχαμε σχεσεις εγω τα είχα αρκετα χρονια με εναν παλιό του φιλο . Ωστοσο , διαδικτυακα παντα καναμε κινησεις με like κυριως κατι κοιταγματα τετοια πραγματα τιποτα το ιδιαιτερο. Η ελξη και η εμμονη μου μαζι του καθε αλλο απο φυσιολογικο καθε χρονο αντι να μου περνα γινοταν ολο και χειροτερα. Εχουμε μιλησει με δικη μου πρωτοβουλια στο τσατ 2 3 φορες αλλα χωρις να συναντηθουμε ποτε . Και εκεινος και εγω σπουδαζουμε σε διαφορετικες πολεις . Τωρα με την καραντινα του εστειλα χρονια πολλα στα γενεθλια του καιι εκει ξεκινησε το παιχνιδι , αρχισαμε να μιλαμε να λεμε ολα αυτα που δεν ειπαμε τοσα χρονια , να μου λεει πως νομιζε οτι ειμαι "ντιβα" και φοβοταν μη δεν απαντησω στα μηνυματα αν μου εστελνε τοτε , οτι του αρεσω πολυ οτι ειμαι δυνατο κομμμάτι και αλλα διαφορα που δειχνουν οτι με θελει μιας και στο σεξουαλικο το χουμε παει και φωτο εχουμε αλληλοστείλει . Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι τι είδους ατομο ειναι σα χαρακτηρας . Ενω μου λεει μου αρεσεις και σε θελω και και και... και τον βλεπω να εχει μπει στο ζουμι ξαφνικα εξαφανίζεται . Οταν λεω εξαφανιζεται εννοώ οτι μπορει να κανει και μια μερα ολοκληρη να διαβασει μηνυμα μου δικαιολογώντας βεβαια παντα με καποιον τροπο την απουσια του , αλλη φορα να κανει 6 5 ωρες και αλλες φορες να απανταει σε 20 10 λεπτα αλλά και λιγότερα με αποτελεσμα να μη πιανουμε συζητηση να μη μπορω να κανω πλακα μιάς και δεν τον βλεπω πολυ ανετο και συζητισιμο και να εχω ψιλοξενερωσει ενω μου αρεσει. Γενικα εγω δεν αργω να του απαντησω και να το κανω θα ναι 1 ωρα το πολυ ή αλλιως μεχρι να ξυπνησω και να του απαντησω και με αποκαλει "δυσκολη" και λεει οτι τα δυσκολα εχουν σασπενς και του αρεσουν και του απαντώ πως το κυνηγι είναι το καλυτερο κομμάτι και μου λεει οτι "το πολυ κυνηγι μπορει να τα χαλασει ολα". Λεει κατι τετοιο ,ενω εγω τον κυνηγαω στην ουσια και σκεφτομαι ρε παιδια μηπως εχω πεσει πολυ στα ματια του και του εδειξα παραπανω ενδιαφερον απο οτι πρεπει αλλα αν ειναι ετσι τοτε γιατι με λεει δυσκολη? Μηπως πρεπει να τον ψήσω να αργω να απανταω πολυ πιο πολυ να απαντάω ψυχρα? Αλλα αν ξενερωσει τελειως? Μήπως με φοβάται ? Μηπως φοβάται την απορριψη? Θα ηθελα γνωμες για το τι μπορει να συμβαινει να το συζητησω λιγο μπας και μπορεσω να το χειριστω ή και να το αφήσω στην τελική..