Originally Posted by
vasoula_ed
Καλησπέρα σας,
Είμαι με τον σύντροφο μου είμαστε μαζι 4 χρόνια, ήταν και είναι μια δύσκολη σχέση μιας και είμαστε και οι 2 πολύ έντονοι χαρακτήρες και υπήρχαν πάντα αρκετές διαφωνίες. Το μεγάλο μας θέμα είναι ότι εγώ έχω κάποια προβλήματα με τον ύπνο μου, τα οποία είναι απομεινάρια από μια διατροφική διαταραχή που είχα περάσει, πριν τον γνωρίσω και γνωρίζει για αυτό
. Έχουμε πιάσει σπίτι μαζί και το πηγαίναμε για σοβαρά αλλα υπάρχουν συνέχεια τσακωμοι αυτός δεν με εμπιστεύεται σε τίποτα από τις δουλειές του σπιτιού μέχρι πιο σοβαρά θέματα, για οποίο θέμα και να διαφωνήσουμε πάντα μα πάντα ρίχνει το βάρος σε μένα και στα προβλήματά που έχω με τον ύπνο μου με λίγα λόγια ότι και να γίνει οποίος και να φταίει πάντα στο τέλος για εκείνον ευθύνεται το δικό μου θέμα. Για το ότι δεν έχουμε προχωρήσει σε γάμο ή παιδιά παλι το ρίχνει εκεί. Ενώ ποτέ δεν μου έχει κάνει πρόταση ανοιχτά πάρα μόνο λέει ότι το θέλει.. Επίσης σεξ δεν υπάρχει καιρό τώρα και μου λέει για παιδιά ενώ του έχω πει πως πρώτα πρέπει να λύσουμε αυτό το θέμα και μετά να σκεφτούμε τα παιδιά.. Σήμερα τσακώθηκαμε πάλι και μου είπε πως πιστεύει ότι αν φύγω από τη σχέση μας το μόνο που θα βρω είναι κάποιος να με έχει για το σεξ και ότι δεν είμαι ικανη για τίποτα άλλο και πως δνε θα μπορέσω ποτε να κάνω παιδιά.. Με έχει τσακίσει όλη αυτή η συμπεριφορά και αυτό που είπε..δεν είμαι καθόλου καλά και δεν ξέρω τι να κάνω.. Θέλω τη γνώμη σας και τη βοήθεια σας..