Αρρωστοφοβία ή δεν βρίσκουν τι έχω;;
Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και χρειάζομαι την γνώμη σας. Πριν περίπου έναν μήνα ξύπνησα στον ύπνο μου με ταχυπαλμία. Πήγα σε καρδιολόγο έκανα εξετάσεις (καρδιογράφημα, υπέρηχο και αιματολογικές) μου είπε όλα καλά. Παράλληλα είχα και δύσπνοια αλλά το απέδιδα σε αλλεργίες της εποχής. Τελικά η δύσπνοια έγινε έντονη και απευθύνθηκα σε παθολόγο ο οποίος με ακροάστηκε μόνο και μου είπε ότι πάσχω από άσθμα και μου έδωσε μια αγωγή. Λίγες μέρες μετά έπαθα το στομάχι μου με εμετούς και καούρες. Τέλος εχθές έπαθα κρίση δύσπνοιας με πλάκωμα στο στήθος και πήγα στα επείγοντα όπου ο πνευμονολόγος μου είπε ότι από την ακρόαση ακούγεται συριγμός και μάλλον είναι άσθμα. Μου έδωσε επιπλέον αγωγή και μου είπε να πάω σε μερικές μέρες να μου κάνει εξετάσεις όταν θα έχει φύγει η κρίση άσθματος. Σήμερα, ξαφνικά και ενώ ήμουν καθιστη σε ήρεμη θέση ένιωσα ένα ελαφρύ μούδιασμα το πόδι που το νιώθω ακόμα 4 ώρες μετά. Και στο χέρι της ίδιας πλευράς. Στο χέρι πιο έντονο. Και σας ρωτώ, έχω τρελαθεί με όλες αυτές τις ασθένειες και με έχει καταβάλει το άγχος ή είναι όλα από ένα και απλά δεν βρίσκουν τι είναι;;; Σας παρακαλώ βοηθήστε με!! Πάω από γιατρό σε γιατρό 1 μήνα τώρα!!!! Δεν αντέχω άλλο!!!