Ανακαλυψα πως ειναι bisexual
Καλησπερα! Δεν ξερω απο που να ξεκινησω, ειμαι λιγο πριν το ραντεβου σε ψυχολογο και δεν περιμενα ποτε οτι θα εφτανα σε ενα τετοιο σημειο. Θα τα πω οσο πιο συντομα γινεται αλλα πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια γιατι νομιζω πως δεν την παλευω.
Εχω σχεση εδω και 2.5 χρονια. Τους τελευταιους 10 μηνες μενουμε μαζι. Γενικα ειναι μια σχεση η οποια παει σοβαρα( πεθερικα, κοινα σχεδια, μελλοντικο κοινο επαγγελματικο βημα, οικογενεια κτλ). Ειμαι 28 ειναι 34.
Ενα πρωινο που καθαριζα το σπιτι στο πρωτο τριμηνο της σχεσης μας(ακομη δεν μεναμε μαζι, εχει δικο του σπιτι) ανακαλυψα κατι περιεργες κουτες κατω απο το κρεβατι, ανοιγω και βλεπω μεσα απειρα γυναικεια εσωρουχα, περουκες, τακουνια καλλυντικα.
Επαθα το πρωτο σοκ και αρχισα να βαζω με το μυαλο μου οτι ισως να εχει καποια βιτσια, πχ να θελει η γυναικα να ντυνεται πανω στο σεξ κτλ. Μετα αρχισα να σκεφτομαι οτι πολυ πιθανον να ηταν της πρωην του. Οι σκεψεις ομως φερνουν και αλλες σκεψεις και καπου εκει συνειδητοποιησα οτι ολα τα μεγεθη ειναι αρκετα μεγαλα και η πρωην του την οποια σαν φυσιογνωμια ξερω , ειναι αρκετα λεπτη.
Περνανει ο καιρος, η σχεση προχωραει με τα πανω και τα κατω της οπως ολες οι σχεσεις. Να αναφερω οτι υπαρχει πολυ καλη σεξουαλικη ζωη, εντονο σεξ , πολυ καλη χημεια γουσταρουμε και αυτο που ανακαλυψα το αφηνω απλα να υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου μου.
Επειδη ομως ειμαι γυναικα που θελω να ξερω τι μου γινεται, αρχισα να ψαχνω το ιστορικο του στο λαπτοπ οταν ειμασταν μαζι και ειχα την ευκαιρια. Ο λογος που το εκανα ειναι γιατι τον εβλεπα συνεχως συνδεμενο στο Ιντερνετ. Οι ωρες που φαινοταν offline ηταν ελαχιστες οσο δεν μεναμε μαζι. Αμεσως καταλαβα οτι πολυ πιθανον βρισκεται συνεχως σε μια οθονη μπροστα ,οσο δεν δουλευει και δεν βρισκομαστε. Στο ιστορικο του υπηρχαν παρα πολλες επισκεψεις σε προφιλ γυναικων (ενταξει ολοι κοιταμε, το θεωρησα νορμαλ) αλλα υπηρχαν και πολλες αλλες σε site με πορνο. Απειρο πορνο.
Να αναφερω πως γενικα ειμαι ανοιχτομυαλο ατομο και στο σεξουαλικο κομματι. Μ αρεσει να την βρισκω και μονη μου αλλα παντα βαζω προτεραιοτητα τον συντροφο μου.
Οσο περνουσαν οι μηνες οποτε εβρισκα ευκαιρια τσεκαρα τι κοιταζει. Μετα απο ενα χρονο σχεσης αποφασιζω να δω μια ιστοσελιδα που μου ηταν αγνωστη αλλα την εβλεπα παντα στο ιστορικο του. Και καπου εκει παθαινω το πρωτο εγκεφαλικο, ακομη αναρωτιεμαι πως καταφερα και πηγα στην δουλεια εκεινη την μερα.
Βλεπω λοιπον ενα προφιλ δικο του με μυστηριο username σε γκει site γνωριμιων. Μπαινω διαβαζω συνομιλιες και εκει τα καταλαβα ΟΛΑ. Ο συντροφος μου, ο ανθρωπος που θελω μαζι του να κανω οικογενεια, που νιωθω τοσα γι αυτον ψαχνει να βρει αντρα για σεξουαλικη επαφη. Και μαλιστα δηλωνει παθητικος. Σας τα γραφω ολα αυτα και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω.
Παρακαλαει για στοματικο ερωτα. Το τι διαβαζω ολο αυτο τον καιρο δεν πηγαινει το μυαλο σας.
Φτανοντας στο σημερα και ενω βρισκομαστε λιγο πριν την ληξη της καραντινας, εξακολουθω να ειμαι μαζι του. Το σεξ ειναι εξισου καλο οπως τον πρωτο καιρο. Αν δεν υπαρχει σεξουαλικη επαφη, του κανω στοματικο γιατι το λατρευει. Εχει βαλει κωδικο στο λαπτοπ του αλλα ειναι τοσο ατυχος που το ειδα ενα ωραιο πρωινο ,οποτε δεν παει καν το μυαλο του στο οτι μπορει να εχω καταλαβει κατι. Τα κουτια κατω απο το κρεβατι τα εχει εξαφανισει στην αποθηκη απο την πρωτη στιγμη που μειναμε μαζι. Οταν λειπω απο το σπιτι 9/10 φορες καθεται και αυνανιζεται βλεποντας γκει πορνο. Οταν γυριζω σπιτι πολλες φορες κανουμε και σεξ. Ειναι εξαρτημενος απο αυτο. Νιωθω οτι συγκατοικω με δυο διαφορετικα ατομα. Εμφανισιακα και στην συμπεριφορα ειναι 110% αρσενικο. Δεν παει καν το μυαλο σου οτι αυτος ο αντρας, κρυβει τετοιο μυστικο. Προσπαθησα να του δωσω να καταλαβει καποιες φορες οτι ξερω τι συμβαινει αλλα δεν το καταφερνω. Παντα θα μαλωσουμε και θα βρω χαζες δικαιολογιες πως ειμαι νεριασμενη μαζι του για κατι αλλο. Μεσα μου ομως με τρωει αυτο.
Γυρναω πολλες φορες και τον παρατηρω οταν δεν με βλεπει και σκεφτομαι ποιος παιζει καλυτερο θεατρο μεσα σ αυτο το σπιτι, εγω η αυτος?
Εχω μαζεψει απειρο υλικο απο τις συνομιλιες του , νιωθω οτι εχω ενα κρυμμενο ασσο στο μανικι μου. Οταν νιωσω δυνατη ισως τον χρησιμοποιησω. Ρωτηστε με οτι θελετε.. εχω αναγκη να μιλησω γι αυτο γτ πουθενα αλλου δεν μπορω.