Εμπιστοσυνη και ανασφαλεια
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πειτε τη αποψη σας σχετικά με το παρακάτω θεμα.
Πως σας φαίνεται σ ενα ζευγάρι να εχει ο ένας τους κωδικούς του αλλου ας πουμε στο φεισμπουκ το θεωρείτε φυσιολογικο?
Με το σύντροφό μου συγκατοικουμε, και τα παμε τελεια θα έλεγα αυτόν το καιρό. Αυτο που με απασχολεί ειναι πως εδω και χρόνια δε μπορώ να ξεκολλησω απ αυτό το πράγμα.
Ενα κομμάτι μου δε το θεωρεί κακο αφου πργαματικα δεν εχει τιποτα να κρυψει ο ενας απ τον αλλο κ ποτε δεν εχω δει κατι ούτε εγω ουτε εκεινος που να κλονισει την εμπιστοσύνη μου η τη δικη του. Απο την αλλη πλευρά οι απόψεις που ακουω για αυτο απο φίλους ειναι οτι ειναι τραγικο να ελεγχει ετσι ο ένας τον αλλο και πως σε μια σχεση πρεπει μα υπαρχει και ο προσωπικος χωρος του καθε ενος να πει οτι θελει με τους φίλους τους γονεις κτλπ χωρις μα το βλεπει ο αλλος. Πραγμα στο οποιο συμφωνω.
Δε καταλαβαίνω ομως γιατι εχω τοσο ανάγκη να μπαινω που και που και να κοιταω και γιατι αυτο με Κανει να αισθανομαι μια ασφαλεια να το πω. Θα ηθελα να μη νιώθω έτσι ειδικά απο το στιγμή που δε μου δινει κανενα τετοιο δικαίωμα.. Ομως ετσι νιώθω ωρες ωρες οταν τον βλεπω να μιλαει ωρα στο κινητο με πιανει αγχος για το τι συμβαίνει κ δε θελω μα τον ρωτησω γιατι η μια ολευρα μου λεει οτι σε χρειάζεται και αν ηταν κατι που με αφορα θα το έλεγε σίγουρα απο μονος του οπως και κανει η αλλη πλευρα μου ομως ανησυζει υπερβολικα καθ θελει να ξερει ακριβως τι γίνεται.
Τέλος να σας πω και τη δικη του αποψη για το θεμα. Δεν τον ενδιαφερει καθολου πογ εχω τους κωδικους του δε τον νοιαζει να μπαινω κ να βλεπω το οτιδηποτε και πραγματικά αυτο φαίνεται δεν τον απασχολει ουτε νιωθει κανενα αγχος αν ψαξω ουτε τιποτα. Γεγονος που με κανει μα νιωθω μεγαλυτερη ασφάλεια αλλα... Θεωρει οτι δεν είναι υγιες κατι τέτοιο και πιυ δες χρειάζεται να συμβαίνει παρολα αυτα το έχει αφησει πανω μου λεγοντας μου αυτα και να αποφασισω εγω τι θέλω κ οταν νιώσω έτοιμη να βγω απ αυτο το τρυπακι να το κανω... Πραγμα που δε θα κανω ποτε λόγο της αναδφαλειας μου
Ποια ειναι η γνωμη σας?