Καλησπέρα , ελπίζω να είστε όλοι καλά αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες πάρα πολύ.
Με λίγα λόγια , στο λύκειο είχα μία σχέση που ήταν για μένα απο τις πιο σημαντικές αν όχι η πιο σημαντική(Ας ονομάσουμε την κοπέλα Κ). Δεν ξανα βρήκα κοπέλα που να μπορούσα να νιώσω ετσι και πάντα την θεωρούσα ιδανική. Μη τα πολυλογώ κράτησε η σχεση 2+χρονια περίπου και μετά πήρε ο καθένας τον δρόμο του. Η απόφαση ήταν δική της ουσιαστικά , αλλά εγω δεν την "κυνηγησα" ποτέ επειδή τότε θεωρούσα πως και εγω πρέπει να παω παρακάτω και αφου δε με θέλει δεν εχει νοημα. Fast forward λίγα χρονια αργοτερα ξανα βρισκομαστε εχοντας κανει ο καθενας αλλες σχεσεις και εχοντας αλλες εμπειριες. Εχουμε βγει σχετικα προσφατα και οι 2 απο μια σχεση και ξεκιναμε μια ιστορια του στυλ βρισκομαστε να παιρναμε καλα και βλεπουμε χωρις δεσμευσεις. Οι πραξεις της και τα λογια της ελεγαν αλλα. Προφανώς εγω θα ηθελα να ξανα κανουμε μια προσπαθεια και εκεινη δεν ηθελε. Τελικα αποδειχθηκε οτι δεν ειχε ξεπερασει τον πρωην της και ήθελε λίγο χρόνο μονη της. Μου εστελνε συχνα και μετα απο αυτο. Μετα απο λιγο καιρο (αφου την περιμενα 6-7 μηνες ) ειπα ειναι ωρα να προχωρησω. Ξεκινησα κατι με μια κοπελα(ας την ονομάσουμε Μ) χωρις ομως να εχω ξεπερασει την προηγουμενη κατασταση εντελως. Πριν λιγες μερες βρεθηκα με την Κ. και μου ειπε πως θελει να ξαναπροσπαθησουμε και πως πηρε τον χρονο που χρειαζοταν για να αντιμετωπισει τις καταστασεις που ειχε να αντιμετωπισει. Προφανως εγω αισθανομουν πολλα για αυτη τη κοπελα , οποτε αποφασισα να το προσπαθησω και τα χάλασα με την Μ(αφου συμφωνησαμε και οι 2 πως δε τραβαγε τοσο). Η αληθεια ειναι ομως πως δεν νιωθω τοσο καλα και δε μπορω να καταλαβω γιατι. Το αν πηρα τη σωστη απόφαση θα το δειξει ο χρονος. Η βοηθεια που ζηταω απο εσας ειναι να με βοηθησετε να καταλαβω τα συναισθηματα μου . Μηπως ειχα δεθει με την Μ. και δε το ειχα καταλαβει ?? Η απλα νιωθω τυψεις επειδη θεωρώ οτι την στεναχωρησα?? Γιατι οι ανθρωπινες σχεσεις(και αναφερομαι σε ολες τις κατηγοριες : φιλικές , ερωτικες , κτλ. ) πρεπει να ειναι τοσο δυσκολες ??
Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα θα ηθελα την γνωμη σας.