Θέλω επανασύνδεση ενώ είναι κάθετος
Καλησπέρα
Μπαίνω στ θέμα ! Γνώρισα ένα παιδί το καλοκαίρι.ξεκινησε χωρίς εμπιστοσύνη η σχέση μας γιατί αυτός εξαφανιζόταν γιατί είχε μάθει ότι μίλαγα και με άλλους (ως ελεύθερη)κ εγώ χρέωνα την εξαφάνιση ως απλή αδιαφορία !μεχρι που μου αποκάλυψε τον λόγο εξαφάνισης τα βάλαμε κάτω τα λύσαμε κ προχώρησαμε! Είπαμε ότι θα το πάμε κ όπου βγει ! Όσο ήμαστε καλά !κ εγώ κ αυτός είχαμε βγει από σχέση (εγώ μεγάλη σχέση -συγκατοίκηση ,έτοιμη γ γάμο )
Αυτός σχέση 2 χρόνων που της ανακοίνωσε τον χωρισνο μια εβδομάδα πριν βρεθούμε
Αύτο το έμαθα μετά και με τάραξε
Γιατί θεώρησα ότι αδειάζει εύκολα τους ανθρώπους σε ένα βράδυ !
Μου εξήγησε ότι το δούλευε μέσα τ 6μηνες κ απλα της το αναξοινωσε!
Τλπ μπήκαμε στην σχέση ...κ πραγματικά ήταν καταπληκτικά ερωτευτήκαμε φουλ κ περασαμε 3-4μηνες πολύ όμορφους ,εμφανίζοντουσαν κάποια προβλήματα (συνήθως τον έπιαναν κ του έλεγαν να μην με εμπιστεύεται κ ότι είμαι «ότι να ναι» λόγια αγνώστων ! (Απλα ασχοκουμε με τα social και έχουν αυτή την εικόνα γ εμένα !
Αυτός με υπερασπιζόταν ! Μέχρι που άρχισε να επηρεάζεται και ξεκίνησαν τα θέματα εμπιστοσύνης κ ανασφάλειας που είχαμε εξ αρχής !καποια στιγμή είχε ένα ξέσπασμα και μου φανέρωσε τις ανασφάλειες του ..(περί της εικόνας μου ,περί πρώην μου κτλπ)
Εγώ του είπα ότι δεν είχα καταλάβει ότι νιώθει όλα αύτα κ αν είναι έτσι ,μήπως είναι καλύτερα να χωρίσουμε !
Το πήρε πολύ άσχημα οου Μίλησα περί χωρισμού κ εγώ υποσχέθηκα να μην ξανά αναφερθώ σε χωρισμό.
Απ εκείνη την στιγμή κ μετά κράταγε μια πιο απόμακρη στάση σε κάθε θέμα Μας !
Ζήλευε ακόμα περισσότερο ,δημιουργούσε προβλήματα απ το πουθενα ,είχε αντιδραστικές συμπεριφορές ,αντί ν μου λέει τι τον ενοχλεί έκανε μούτρα περιμένοντας να καταλάβω ,κτλπ
Περασαμε μια πολύ άσχημη περίοδο 2 μηνών
Μέχρι που τον έπιασαν κ του είπαν ότι μίλαγα μ κάποιον κ ήταν σταγόνα που ξεχείλισε ..
Παρ όλα αύρα του εξήγησα ότι ο κόσμος μπορεί ν λέει ότι θέλει ,Ότ δεν μπορεί να με κρίνει που χαιρέτησα ένα γνωστό μου κτλπ (μένω σε κλειστεί κοινωνία )
Μετά από ένα γερό τσακωμό λόγο αυτού ,μ ζήτησε χρόνο ! Εγώ πίεσα είναι η αλήθεια γιατί ένιωθα ότι θα τον χάσω !
Κ γενικά πάντα εγώ ήμουν αυτή που έκανε κίνηση για να τα βρούμε κτλπ
Μέχρι που ήρθε η καραντίνα
Κράτησε απόσταση από εμένα κ μετά από δυο εβδομάδες που τ ΕβγΑλα γκρίνια ότι πόρε θα βρεθούμε επιτέλους
Μ είπε ότι δεν μπορεί ν συνεχίσει ότι δεν μπορεί να με διαχειριστεί,δεν έχει εμπιστοσύνη ,ειναο στοιχεία του χαρακτήρα μου που δεν τον αφήνουν ν ηρεμήσει κτλπ !
Να τονίσω ότι πριν του αναφερθώ εγώ σε χωρισμό την πρώτη φορά
Ήταν σε φάση σε θέλω για γυναίκα της ζωής μ ,μίλησε γ παιδιά κτλπ!
Μετά απ εκείνο το ξέσπασμα του ,που εγώ αντέδρασα με το να του μιλήσω για χωρισνο
Εφινε άλλος άνθρωπος !
Το θέμα είναι ότι είναι ανένδοτος σε επανασύνδεση !
Έξω μιλήσαμε κ συμφωνήσανε ότι είχαμε κ οι δυο λάθη ,ότι δεν επικοινωνούσαμε τα προβλήματα μας κσι ο καθένας εκλάμβανε διαφορετικά
Του είπα ότι εφόσον εντοπίσαμε τ πρόβλημα μπορούσαμε να το λύσουμε να προσπαθήσουμε κτλπ
Κ αυτός απλα δεν θέλει να ξανά μπει σε αυτή την κατάσταση !
Σίγουρα φτάιει ότι τον πίεσα
Θεωρω ότι απ την μέρα που μίλησα γ χωρισνο δούλευε μέσα του ότι θα με αφήσει
Κ απλα βρήκε κ εκμεταλλεύτηκε την καραντίνα για να το κάνει πράξη
Απλα εγώ στεναχωριέμαι μ τον τρόπο που το χειρίστηκε
Εγώ ήμουν επιφυλακτική αυτός ήταν που μου με έβαλε στη διαδικασία να επενδύσω κ στ τέλος όταν άγω προσπαθούσα απλα αυτός ξενέρωσε
Να τονίσω ότι πιστεύω ότι με ήθελε παρά πολύ
Μέχρι μ δέκα μέρες πριν την καραντίνα
Μ εκμυστηρεύονταν ποσό πολύ με ήθελε κ ποσό καλά είναι μαζί μου (ήμασταν 1καλα 3 σκατα )
Και οκ να δεχτώ ότι δεν πήγαινε δεν υπήρχε εμπιστοσύνη κ γεια σας !
Αλλά είναι ένα σημείο που θέλω να με διαφωτίσει κάποιος
Όταν άρχισαν οι έντονοι τσακωμοί
Αυτός πάντα είχε πολλά νεύρα κτλπ
Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι όταν είχε την πρώτη του σχέση 20 ήταν με μια καταπιεστική κοπέλα που κατέληξε να του αφήσει ψυχοσωματικά κ έτρεχε σε ψυχολόγους
Κάθε φορά π τσακωνόμασταν (αυτός μάλλον δημιουργούσε ταακωμο )μ πέταγε ότι είσαι σαν εκείνη
Η όταν με χώρισε (απογοητευμένη εγώ και μέγα λάθος μου ) του έστελνα κάτι κατεβατά μνμ
Που τον τάραζαν έλεγε
Κ γενικά το έβλεπε όλο αυτό πίεση που του θυμησε «εκείνη»
Όταν τ είπα γιατί ν μην ήμαστε μαζί αφού στην ουσία θεκουμε ο ένας τον άλλο
Είπε
Γιατί θα θέλω γιατρό μετά
Θα σας φανώ ότι άγω είμαι η τρελή κ πιεστική σ όλη την υπόθεση αλλά μιλώντας λογικά κ ενώ έχω ρωτγσει κ άλλους ανθρώπους
Εγ δεν έκανα τίποτα το τραγικό
Αυτός τα δημιουργούσε όλα κ μετά με κατηγορούσε κ ότι τα δημιούργησα κ ότι υπέφερε απ τις καταστάσεις αύτες!
Εγώ πιστεύω ότι δεν είχε ξεπεράσει ποτέ εκείνο τ πρόβλημα του
Κ έβλεπε σε εμένα εκείνη
Επειδή με ήθελε πολύ κ απ την ζήλεια του ,του δημιουργούνταν έντονες συμπεριφορές νεύρα κτκπ
Και τα συνδέε με εμένα
Ενώ τα έκανε μόνος του
Θεωρω ότι με άφησε ενώ με θέλει πολύ γιατί δεν μπορεί μα ελέγξει αυτό το πράγμα κ τα τραύματα που βγήκαν στην επιφάνεια
Αλλά κ άγω τον θέλω πολύ
Κ τα προβλήματα που είχαμε σαν σχέση
Δεν ριν τίποτα τρελό
Εφόσον τα συζητήσαμε θα τα διορθώνανε !
Θα ήθελα πολύ μια δεύτερη ευκαιρία Να το δουλέψουμε μαζί κ τη επικοινωνία μας και το ψυχοκογικο Γιατί τον αγαπώ πολύ κ έχω νιώσει κ απ αυτόν το ίδιο
37 αυτός 30 εγώ
Θεωρείται είναι δικό τ θέμα ; Η απλα δεν ταιριάζουμε
Πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να ηρεμήσει
(Τώρα είναι καθέτως)
Κ αν ναι ποια θα ήταν η καλύτερη προσεγγίσει;