Καλησπερα σε ολους εκανα λογαριασμο να μοιραστω την χθεσινη μου εμπειρια γιατι εχω τρομαξει πραγματικα..ημασταν παρεα σπιτι μου πιναμε ποτα τραγουδουσαμε κλπ και καποια στιγμη φευγω απο το δωματιο γιατι ελειπε η κοπελα μου και παω τουαλετα και την βλεπω με εναν φιλο μου αγκαλια και της λεω τι κανεις τι γινεται εδω ο φιλος μου φευγει κ αυτη μ λεει δε ξερω γιατι το εκανα κλπ περασαν καποια λεπτα φευγω απο εκει μεσα ηταν σα να εχασα τον κοσμο ολο κ ελεγα στους γυρω μου πες τε μου οτι ειναι ψεμα....πηγα στο δωματιο κλαιγοντας και μ λεει η κοπελα μου τι εγινε πες μου τι ειδες κλπ εγω ελεγα οτι την ειδα ετσι εν τελη περασαν κ αλλα λεπτα κ λεω την κοπελα μου να με παει νοσοκομειο μου βαλανε ορο κλπ και την επομενη μερα πηγα να μιλησω με την κοπελα μου και μου ελεγε ηρθες στο μπανιο μαζι μου και εκει που καθομαστε μου λες τι εκανες??? και ολες οι υπολοιπες συζητησεις οτι ηταν στο μυαλο μ δν μιλουσα καν... ημουν στα χαμενα οταν τα ακουγα....επισης επειδη ειπα οτι ειδα κατι με τα ματια μ δν γινεται να ειμαι τοσο λαθος το ειπα και σε εναν αλλον φιλο μου και μ ειπε οτι φιλε εφαγες σκαλωμα ασχημο δε ξερω τι εγινε στα καλα καθουμενα και οτι ο αλλος φιλος μου που ειδα την κοπελα μου δν ειχε φυγει απο δω η κοπελα μου μου ειπε δεν μιλησε καν μαυτον ...στη τελικη αυτη τη στιγμη ειμαι στα χαμενα της ειπα αν οντως εγινε κατι απλα να το ξερω και η κοπελα με κοιταει σα να τα εχω χασει επισης το συζητησαμε κ με τα παιδια που ηταν εδω ενιωσα καλυτερα γιατι μ λενε μην αγχωνεσαι απο το ποτο σου βγηκε η φοβια αυτη κλπ απλα ηταν καθαρα με τα ματια μου δε ξερω τι συμβαινει? υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι πανω σαυτο?την κοπελα μου την ξερω δεν ειναι τετοιος ανθρωπος αλλα και παλι το σκεφτομαι και δεν μπορω να πιστεψω οτι ηταν απλα παραισθηση.περιμενω απαντησεις. ευχαριστω εκ των προτέρων .