Καλησπερα σε ολους...ας πω κ εγω τον πονο μου η μαλλον τους πονους μου.Ειμαι 40 χρονων,φροντιζω εδω και χρονια τους αρρωστους γονεις μου.Η μανα μου ειναι 3 χρονια κατακοιτη με βαρυ εγκεφαλικο και ανοια βαριας μορφης,ειναι επιθετικη ,φωναζει ολη μερα και γενικα ειναι ενας εξαιρετικα δυσκολος ασθενης.Ο πατερας μου εχει ΧΑΠ ,σπασμενο ισχιο οπου χειρουργηθηκε πριν 5 μηνες,και πολλα αλλα προβληματα...ουσιαστικα ενας πολυασθενης.Εχω μια γυναικα βοηθο στο σπιτι για λιγες ωρες μονο καθως δεν μπορω να δωσω πολλα χρηματα,δυσκολευομαι στο θεμα της δουλειας με 2 αρρωστους στο σπιτι.Και σαν να μην εφταναν αυτα,γνωρισα μια κοπελα ,42 χρονων,χωρισμενη με ενα παιδακι 5 ετων,και ενω για 3.5 μηνες τα πηγαιναμε καλα,με εβαλε στο τριπακι της σοβαρης σχεσης και της δεσμευσης,τον τελευταιο καιρο απομακρυνθηκε μου τα ανετρεψε ολα λεγοντας πως θελει να μεινει μονη...πηγαινω σε μια υπεροχη ψυχολογο η οποια με βοηθαει πολυ αλλα τωρα σταματησα γιατι ειναι εγκυος.Απο θεμα υγειας επισης εχω διαφορα νευρολογικα συμπτωματα εδω και 2 χρονια,προφανως λογω ψυχολογικης φθορας.Ωρες ωρες πραγματικα δεν ξερω πως συνεχιζω,προσπαθω να σταθω στα ποδια μου,βγαινω εξω περπαταω με τις ωρες,γυμναζομαι,αλλα ειναι στιγμες που πραγματικα δεν αντεχω...το να εχεις 2 αρρωστους,να προσπαθεις να στεριωσεις σε μια δουλεια,να εχεις μια σχεση και να εχεις και θεματα εσυ ο ιδιος ειναι πραγματικα δυσκολα διαχειρισιμο.Προσπαθω καθε μερα να βρω τη δυναμη να συνεχισω να παλεψω ...ουσιαστικα κοντρα σε ολους και σε ολα.Αυτα...ελπιζω να μην σας κουρασα να ειστε ολοι καλα.