Τελείωνω τις σπουδές μου στο τόπο που μένω( με τους δικούς μου)...Στο πατρικό μου σπίτι....
Οι γονείς μου έφτιαξαν ένα σπίτι εδω που ειμαι.... με στόχο οποτε θελησω να κατοικησω ως μόνιμη κατοικία μαζί τους.....
Κάπως έτσι σκεφτόμουν να κάνω ......να μην φύγω από τη πόλη μου ....να μείνω στο πατρικό κοντά στους γονείς μου (εκτος και αν κάποια στιγμή στο μέλλον παντρευομουν και ο άντρας μου είχε σπιτι σε άλλη περιοχή και έφευγα ....)
Ωστόσο, ομως κάνω στο μυαλό μου σενάρια μόλις τελειώσω τη σχολή, να στείλω βιογραφικά για δουλειά στη πόλη όπου πηγαίνω τα καλοκαίρια διακοπές και έχουν καταγωγή οι δικοί μου....και να νοικιάσω εκεί σπίτι...
Με λίγα λόγια να πάω να μείνω μόνη μου....!
Ίσως όχι για μόνιμα .....αλλα τουλάχιστον για μια 5ετια (μέχρι τα 30 μου)
Αυτή η πόλη μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να τη ζήσω......
Επιπλέον σκέφτομαι ότι η ζωή μακριά από την οικογένεια είναι μια εμπειρία που κάποιος πρέπει να ζήσει στη ζωή του..
Και αυτό γιατί στην ασφάλεια του σπιτιού σου και των δικών σου δεν κάνεις ανοίγματα φοβερά.....ζεις στο σπιτάκι σου ....Δεν είσαι μόνος.....Όλα είναι έτοιμα.
Πιστεύω ότι θα με ωρίμαζε να πάω να μείνω σε άλλη πόλη και οτι οι προοπτικές για μένα εκεί να ήταν καλύτερες σε επαγγελματικό και σε κοινωνικό επίπεδο........όμως με τρομάζει πολυ γιατί δεν έχω μείνει ΠΟΤΕ μόνη!
Πώς μπορεί κάποιος να ξεπεράσει τις φοβίες του να μένει εντελώς μακριά από την οικογένεια του ;;;;; σε άλλη πόλη από τους δικούς του;
Μέχρι πριν λίγα χρόνια να φανταστείτε φοβόμουν να κοιμηθώ μόνη και κοιμόμουν στο δωματιο με την αδερφή μου .....μιλάμε τετοιες φοβίες...
Τώρα το ξεπέρασα αλλα το να πας να μείνεις και μόνος....ειμαι τρομακτικό για μένα .....
Πριν κάμποσο διάστημα δεν το είχα σαν ενδεχόμενο εφόσον τα έχω όλα έτοιμα στη πόλη που ζω.......Δεν έβρισκα το λόγο να φύγω......ομως έχω αρχίσει να φλερτάρω με αυτή την ιδέα και να βγω από τη ζώνη ασφαλείας ...να πάρω τη ζωή στα χέρια μου