δεν αντεχω αλλο τη μοναξια βοηθεια παρακαλω!!!!!!
γεια σας,αποφασισα να γραψω εδώ γιατι δεν εχω που αλλου να πω αυτά που με απασχολουν.Καταρχας είμαι 17 χρονων τριτη λυκειου κ δινω πανελλήνιες σε λιγο καιρο.Ολο αυτό τον καιρο δεν μπορω να συγκεντρωθώ στο διάβασμα όπως ολοι οι συμμαθητες μου και νιώθω απαισια.Να σημειωσω ότι εχω διαγνωστεί με κοινωνικο αγχος που ερχεται και φευγει κατά περιοδους αλλα δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Αυτο που με απασχολει είναι το θεμα της μοναξιας.Νιωθω απίστευτα μονος παρολο που φετος εχω παρεα αλλα λογω των συνθηκων(διάβασμα) δεν πολυβγαινουμε φετος.Το πρόβλημα ομωσ ξεκιναει από τα προηγουμενα χρονια καθως την προηγουμενη χρονια ενώ ολοι εβγαιναν κάθε σαββατο αλλα κ άλλες μερες εγω για διαφορους λογους δεν ταιριαξα με την παρεα και εμεινα για ένα χρονο χωρισ παρεες και ουτε έναν φιλο οποτε αναγκαστικα εκτοσ του αθλητισμου που ασχολούμαι καθομουν ολη την ημερα στο σπιτι ιδιως τα σαββατα ηθελα να αυτοκτονήσω!Επισης υπαρχει και ένα άλλο πρόβλημα που με βασανιζει και αυτό είναι το ότι δεν εχω και δεν ειχα ποτε καποια σχεση ουτε εχω φιλισει ακομη ενώ είμαι 17 σε αντιθεση με αλλουσ που εχουν κανει πολλεσ σχεσεισ.παρολο που μπορω να πω ότι μια καλη εμφανιση πιστευω δηλαδή ,είμαι αρκετα γυμνασμενοσ προσπαθω τουλάχιστον παρολα αυτά δεν μου δινει καμια σημασια, καποιες φορες είναι σαν να μην υπαρχω μεσα στην ταξη.Να προσθεσω ότι είμαι ντροπαλοσ με ολους εκτος των γονιων μου που δυστυχως ξεσπαω σ αυτους.Σασ παρακαλω βοηθήστε με δεν αντεχω άλλο να μην μπορω να βγω είναι και ο κορονοιος αλλα γενικα πωσ να ξεφυγω από αυτή την κατασταση και να μπορεσω να ασχοληθώ με το διάβασμα για οσο καιρο μου εχει μεινει πριν τις εξετασεις
Μια απο τα ιδια παιδι....
Εγω καταθλιψη εχω λογω ενος προβληματος υγειας μου.Δεν μιλαω σχεδον καθολου, δεν απολαμβανω τιποτα και αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο που κανει τους ανθρωπους να κανουν πραγματα ενω εμενα ολα μου φενονται ματαια και βαρος.Ολα νιωθω οτι με καταστρεφουν το φαγητο, φιλοι, σκετος εμετος.Εχω κλειστη σπιτι, διαβαζω λιγο για τα θερινα και κανω κυκλους μες το σπιτι για να βρω που στο διαολο ειναι η εξοδο.Το εχω γαμησει και στο μαυρο να ειναι καλα το μαγαζι στο στενακι.....
Λατρευω το μουδιασμα που μου δινει και καπως ετσι ξερεις γενιουνται τα πρεζακια.
Δεν με βλεπω καλα εμενα δεν εχω μελλον, δεν θα την βγαλω, δεν θα τα καταφερω.
Ο θανατος δεν με φοβιζει, δεν ειμαστε ολοι για να ζησουμε μεχρι το τελος.
Θα γαμηθω στα ντρογκια και μετα θα την κανω.Δεν ειναι αυτο το μερος για μενα, δεν νιωθω πουθενα σπιτι μου.