dusnpoia zalh den antexw allo
τα τελευτεα χρονια εχω συνεχεια κατι να με απασχολη σχετικα με αρωστιες και φοβιες.μεσα σε αυτα τα 5 περιπου χρονια και με τα τοσα γκουγκλασζματα εχω βρει και εχω βγαλει <διαγνωση>για ολλα τα σωματικα συμπτωματα που εχω.Εχω παει σε ολους τους γιατρους ολων των ειδικοτιτων χωρις καποια διαγνωση να ειναι ιδια με αυτη που εβγαλα εγω με τον doctor GOOGLE.Tρεμω τους καρκινους και εχω ψαχτει για ολλα τα μερη του σωματος.το 10 τελευτεες μερες εχω δυσνπονοια μαζι με ζαλη <τα 2 αγαπημενα μου με εχουν πιασει πολες φορες και εχω παει και πολλες φορες στα επιγοντα λογο αυτων των 2<τωρα πηγα πριν 2 μερες σε πνευμονολογο με βρηκε κομπλε και μου ειπε οτι η σκονη σε συνδιαζμο με το στραβω διαφραγμα και το ανχος με δημιουργουν αυτο το συναισθημα.Να τονισω οτι ποιο μικρος ειχα προβληματα με ναρκωντικα που τα ξεπερασα και απο τοτε εχω συνεχεια αυτα τα ψυχοσωματικα.Ειχα φτασει σε σημειο να παιρνω 4 effexor την ημερα(τωρα κανενα μονο ενα ανχωλιτικο-ηρεμιστικο το βραδυ και αυτο μισο).θα μπορουσα να γραφω ωρες και ωρες αλλα δεν μπορω γιατι ειναι τοσα πολλα αυτα που με εχουν πιασει ολλα αυτα τα χρονια που θα γραφω 2 μερες.Κατι συμαντικο ολλα αυτα μου περνανε οταν εχω δουλεια και γενικα οταν απασχολο το μυαλλο μου.Εχω κουραστη με την ολλη κατασταση τοσα χρονια δεν ξερω αν οντος εχω καποιο προβλημα οργανικο η αν ολο αυτο ειναι του μυαλου μου και μονο οπως λενε ολοι οσοι με γνωριζουν.θα τρελαθω δεν ξερω αν καποιος εχει νιωση ανα περιοδους τοσο χαλια οσο αισθανομε εγω τωρα.Εχω την αισθηση οτι αυτην την φορα κατι εχω οντος δεν γινετε να ειναι ολλα του μυαλου δεν ξερω πραγματικα τη συμβαινει και αν ειναι οντος του μυαλου μου θα ζησω ετσι για ολη μου την ζωη?
μονο κακες σκεψεις για τις χειροτερες αρωστιες κανω το google εχει παρει φωτια να διαβαζω συπτωματα καρκινων(πνευμονων εγκεφαλου ολων μα ολων ομως των καρκινων απλα τωρα ειναι στην επικαιροτητα αυτα πνευμονες και κεφαλι).μια συμβουλη ισως με βοηθουσε