δεν ξερω τι εχω παθει.....
αρχικά καλώς σας βρήκα....
είμαι γυναικά 42 ετών παντρεμένη σε επαρχιακή πόλη ... χαίρομαι που μπορώ να εκφραστώ ανώνυμα γιατί οι σκέψεις που κάνω δεν τολμώ να τις πω πουθενα βασικά ίσως είναι και λίγο χαζές.. ..
τελευταία πιάνω τον εαυτό μου να παρακολουθεί ζευγάρια λεσβιών στο instagram & youtube.. δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται... μετά από κάποια σήριαλ που είδα σε γνωστό συνδρομητικό κανάλι (λόγω καραντίνας) στα οποία στα περισσότερα από τι πρόσεξα είναι έντονο το gay στοιχείο με έπιασε και ψάχτηκα περισσότερο στο ίντερνετ... περισσότερο με αναστατώνουν οι αγκαλιές και τα φιλιά μεταξύ γυναικών παρά το σεξ.. ας πούμε νιώθω λίγο άβολα σκεπτόμενη τον εαυτό μου να φτάνει στο χαμηλό σημείο μιας γυναικάς (καταλάβατε τι εννοώ πιστεύω).... αλλά και πάλι δεν ξέρω ..δεν έχω δοκιμάσει.. :) πάντως δεν σκέφτομαι καμια απο τις φίλες μου ετσι...
στην πλειοψηφία τους αυτα που κυκλοφορούν στο ινστα κτ.λ. είναι όμορφα χαρούμενα ζευγάρια... και σκέφτομαι μήπως αυτό μου αρέσει? τα νιάτα τους?? η ευτυχία???
με τον σύζυγο είμαστε οκ.. δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα... και το σεξ σε καλά επίπεδα θα έλεγα...
απο την αλλη εγω περνάω μια κρίση του τύπου ποια είμαι τι κάνω κτλ... έχω λίγο αναθεωρήσει τη ζωή μου.. θέλω να διασκεδάσω , θέλω να ταξιδέψω.. τα τελευταία χρόνια είμαστε και οι δυο λιγο δουλειά καναπέ tv.. λίγες μέρες διακοπές κάπου κοντά χωρίς ιδιαίτερη ένταση.. ο σύζυγος είναι ευχαριστημένος με αυτά.. εγω παλι σκέφτομαι οτι έχασα κάποια χρόνια στο καναπέ στις ταβέρνες και στο ίδιο προορισμό διακοπών... και σκέφτομαι ότι ίσως αυτό με τραβάει περισσότερο στα ευτυχισμένα κορίτσια που βλέπω οτι ως γυναίκες έχουν καλύτερη επικοινωνία και φαίνονται ευτυχισμένες και οχι το σεξ μεταξύ γυναικών ως πράξη...
απο την αλλη σκέφτομαι και γελαω φυσικα ...οτι και να ημουν μονη αποκλείετε να έβρισκα κατι παρόμοιο... ουτε όμορφη ειμαι ουτε τα νιάτα τους έχω.. και δεν γνωρίζω βασικά που θα μπορούσα να βρω ταίρι... ...
τωρα που το ξαναδιαβάζω βλεπω οτι εχω αναπτύξει πολλά θέματα μαζι....
σκέφτομαι να το σβήσω αλλα θα το ποσταρω....
πιστεύω η πρώτη απάντηση ειναι να κλείσω την tv...
ευχαριστώ όσους με διαβάσουν..