Originally Posted by
tamally maak
Γεια σε ολους.Εχω μεγαλο προβλημα με τις ερωτικες σχεσεις και γενικα με τις διαπροσωπικες σχεσης ποτε δεν ηταν το δυνατο μου σημειο αλλα τον τελευταιο χρονο εχω αρχισει να βρισκω καποιες παρεες και να βγαινω οσο πιο συχνα γινεται
αρχικα να πω οτι ειμαι 20 και σπουδαζω οποτε εχω επαφη με ατομα ιδιας ηλικιας.Αν και υπαρχουν καποιες προυποθεσεις και οι καταλληλες συνθηκες δεν μπορω να δημιουργησω μια ερωτικη σχεση.Στη ζωη μου εχω κανει ολο και ολο μια ολοκληρωμενη φαση και αυτη στην εφταημερη στη τριτη λυκειου και αυτο συνεβη επειδη ολοι ειχαμε γινει κωλοτρυπιδι απο το ποτο και δεν ειχαμε καμια αισθηση της πραγματικοτητας.
Απο τοτε δεν εχω κανει τιποτα με καμια,και ουτε με αυτη θα ειχα κανει αν δεν τα ειχε πιει
πραγματικα δε ξερω πως να κερδισω το ενδιαφερον καποιας μολις παω να ξεκινησω συζητηση δε νοιωθω την ιδια ανταποκριση οι περισσοτερες ειτε μου απαντανε μονολεκτικα η με λιγα λογια και κοφτα οποτε δε βρισκω το λογο να κανω κανονικο πεσιμο γιατι κανει μπαμ οτι η απαντηση θα ειναι ενα τεραστιο οχι
Εχω την αισθηση οτι για ολα φταιει το σωμα μου.Δεν ειμαι μυωδης και για αυτο δε με παιρνουνε στα σοβαρα ισως και να φταιει και το υψος μου (ειμαι 1.76 μονο).
πραγματικα δεν ξερω τι πρεπει να κανω πριν λιγους μηνες ρωτησα μια συμφοιτητρια αν θελει να βγουμε τετ α τετ και ενω το κανονισαμε την τελευταια στιγμη μια μερα πριν βγουμε ειπε οτι δεν ειναι σε φαση να βγαινει ραντεβουδακια,και μιλουσαμε τζαμπα απο ινσταγκραμ για κανα μηνα και στο τελος με εφτυσε
εχουν τυχει και αλλα περιστατικα και τα πιο συχνα ειναι να μου δινουν τηλεφωνο η ινστα και οταν περνω τηλεφωνο να μην απαντανε ποτε στις κλησεις.
δε ξερω νιωθω πως οτι και να κανω παλι μονος μου θα ειμαι οι πιο πολλες κοπελες ψαχνουνε ψηλους μελαχρινους γυμνασμενους πολλες φορες βλεπω ατομα που εχουν ιδια και χειροτερη εμφανισει απο μενα και παλι ειναι μπακουρια
Τι μπορω να κανω εκτος απο γυμναστηριο,επιμηκυνση u know what και κανα λιφτιγκ στη μαπα; υπαρχει ελπιδα;
Να τονισω οτι δεν εχω καποιο μεγαλο κολημα με την εμφανιση και αυτο το λεω για οσους πουνε οτι ισως εχω πολυ υψηλα στανταρντ και δε βρισκω τιποτα εξαιτιας αυτου.Εμενα το μονο που με νοιαζει σε καποια ειναι το βαρος της δεν θελω να ειναι χοντρη τιποτε αλλο δεν με ενοχλει