-
Έμφραγμα ή κρίση πανικού
Καλησπέρα !
Σήμερα το πρωί ξυπνώντας με απίστευτη ζωντάνια καθώς ξύπνησα στο χωριό μου μετά από 2 μήνες καραντίνας μακριά από τους δικούς μου και τη φύση αποφάσισα να φτιάξω ένα πρωινό σύμφωνα με τη δίαιτα που έχω ξεκινήσει (γτ εγίνηκα και λίγο γουρούνα με τον κορονα) . ΄Εβαλα το αυγουλάκι μου να βράσει , ήπια μια πορτοκαλάδα και άναψα ένα τσιγάρο ...Μέτα από κάποιες τζούρες μου ρχεται μια ζαλούρα άλλο πράμα , κάθομαι στον καναπέ να ξαποστάσω...Ελα όμως που μου μούδιασε και το σαγόνι και λέω αυτό ήταν "Κατερινάκι κρίμα τ νιάτα και τη ζουμπουρλούδικη ομορφιά σου " .
Μετά από κάποια λεπτά σηκώθηκα (σε πλήρη ετοιμότητα για το εμφραγμα) , εφαγα ...
Αυτη τη στιγμη που μιλάμε , εχει περασει κανα 30 λεπτο από το σοκ . Και ερωτω φίλτατοι να περιμένω να πέσω ξερή ή είναι κρίση πανικού ?
Καπου εδω να αναφερω πως έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη , αγχος , κρισεις πανικου , περιοδο και κουμπωνω και αντικαταθλιπτικα
-
-
'Εχω καιρό είναι η αλήθεια ...
-
εχω καιρό ειναι η αληθεια!
-
Πως είσαι τωρα;μήπως απλα. Πιαστηκε καποιος μυς απο τον υπνο;κ.λιγο μια στιγμιαία ζαλαζα. ςφερε τον πανικουλη;
-
κοιτα δεν ειμαι πληρως ηρεμη , εχω μονίμως πανικό ...
Απλά προσπαθώ να επιμείνω στην πιο λογική εξήγηση , πρωινό τσιγάρο , περίοδος , ζέστη έφεραν ζαλάδα και οι ατελείωτες μελέτες στο γκουγκλ για το έμφραγμα έφεραν την μίμηση ενος από τα συμπτώματα .
-
Α σ ετυχαν ολα μαζι.. Απασχολήσου με κατι να φυγει το μυαλο σ αλλου αλλα κ. Αυτη η ζεστη ρε παιδακι μ τα κανει ολα χειρότερα
-
Άι να δούμε !
ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά.
-
Κουράγιο.. Ειμαστε πολλοι!!!
-
κοιτα, αν φοβοσουν για εμφραγμα, θα επρεπε να καλεσεις τα επειγοντα, οχι να ρωτας εδω. θα σε ειχαμε χασει μεχρι τωρα..
επομενως, κατι αλλο ηταν.
-
εχω γίνει τόσες φορές ρεντίκολο με το να τρέχω νοσοκομείο με ταχυπαλμίες και πόνους στο στήθος που πλέον είμαι σε φάση βεβαιώσου πρώτα αλλά φρίκαρε μόνη σου.Μην ενοχλείς τους άλλους .
Όπως και να χει ευχαριστώ.