Παιδια πειτε μου τη γνωμη σας....
Η γιαγια μου εχει εμμονες οτι οι γειτονες της κανουν κακο μαγια τη ζηλευουν μας λεει τρελα πραγματα οτι μπαινουν μεσα τις νυχτες στην αυλη και κλεβουν πραγματα και οτι οριζουν τη ζωη της και ενα σωρο παραλογα πραγματα αυτα τα εχει χρονια και παιρνει αντικαταθλιπτικα και ενα αντιψυχωσικο σε σταθερες χαμηλες δοσεις. Η μαμα μου οσο παει της μοιαζει εχει κολλησει και παρακολουθει τους γειτονες τους βριζει λεει συνεχεια οτι τι ατυοι που ειμαστε που εχουμε τοσο αχρηστους γειτονες και παρακολουθει τις κινησεις τους ζηλευει βγαζει φθονο, τους καταριεται. Εγω ειχα φρικαρει μ αυτα τα πραγματα και τα τελευταια 3 χρονια που μενω εδω εχω σαλταρει κι εγω...βλεπετε τι τραβαω..φοβαμαι τοσο πολυ οτι θα χασω κι εγω τη λογικη και θα παθω τετοια φρικη. Φοβαμαι εχω που εχω εμμονες με αρρωστιες και φοβαμαι οτι τρελαθηκα μη με πιασουν τωρα και παραληρητικες ιδεες... εχω την εμμονη της κατακρισης οτι με κοιτουν και με κρινουν ακομα κι αν κανεις δεν ειναι νομιζω οτι καποιος με κοιταει και με κρινει κρυφα. Δεν κανω ελευθερα αυτο που θελω πχ ποδηλατο γιατι νομιζω οτι θα με κρινουν. Εχω φρικαρει μ αυτες τις εμμονες και φοβαμαι πως ειναι κληρονομικα. Η μαμα μου δεν το καταλαβαινει οτι εχει εμμονες της το λεω αλλα το αρνειται.:(:(