Originally Posted by
Antonis8
Λοιπόν, χθες όπως είχα γράψει είχα θέμα με τον φρονιμίτη, είχα πάρει παυσίπονο. Για κάποιο λόγο οι παλμοί μου ήταν σχετικά χαμηλοί τις τελευταίες δύο μέρες, όλα ήταν οκ, μέχρι που σήμερα το πρωί αποφάσισα να ξεκινήσω το συμπλήρωμα σιδήρου. Το παίρνω το πρωί, περιμένω ένα δίωρο, τρώω, πάω ταίζω τα γατιά, όλα καλά, δεν κάνει πια και ζέστη, δεν ανέβηκαν πολύ οι παλμοί μου. Γυρνάω σπίτι και ξαφνικά αρχίζω να έχω φοβερή ναυτία και να με πονάει το στομάχι μου. Δεν έδωσα σημασία, είναι συχνό μου σύμπτωμα. Αλλά επέμεινε οπότε πήρα το γιατρό μου (τον παλιό γιατι ο καινούργιος μου είπε ότι θα ήταν στην κλινική σήμερα). Μου είπε ότι δεν μπορεί να έρθει να με δει και μάλιστα ενοχλήθηκε και το είπε με τέτοιο ύφος τύπου "πάλι τίποτα δεν έχεις". Και το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Μου λέει πήγαινε στα επείγοντα. Λέω οκ, δεν θα τρέχω στα επείγοντα για ναυτία, θα περιμένω να μου περάσει, αλλά έγινα χειρότερα και μετά άρχισαν και εμετοί. Εντελώς ξαφνικά εκεί που ήμουν ξαπλωμένος αρχίζω να κάνω εμετό για περίπου πέντε λεπτά, έβγαλα τη χολή μου που λένε. Ευτυχώς ήταν κατα βάση υγρά γιατί πίνω πολύ νερό (με την έννοια ότι δεν είχα να μαζεύω τίποτα αηδιαστικό μετά). Αποφασίζω να πάω στα επείγοντα γιατί μετά έκανα και διάρροια και εκτός αυτού δεν μπορούσα να φάω από τη ναυτία. Πάω, ήταν γιατρός που με ήξερε, είχαν τροχαίο, μου λέει πάρε το φάρμακο για το στομάχι και δες αν σου περάσει. Το πήρα και όντως μετά μου πέρασε. Τους λέω επειδή έχω θέμα ορθοστατικής ταχυκαρδίας, συνήθως χρειάζομαι ηλεκτρολύτες, μήπως να μου βάλετε ορό να μην αφυδατωθώ; Μου λέει όχι, δεν χρειάζεται, ας πιω λίγη κόκα κόλα (μια νοσοκόμα μου τα είπε αυτά. Φεύγω, πάω σπίτι τρώω μεσημεριανό και έκανα το λάθος να ακούσω την νοσοκόμα που μου είπε ότι η κόκα κόλα θα φτιάξει το στομάχι μου. Δεν πίνω σχεδόν ποτέ αναψυκτικά και ειδικά κόκα κόλα πρέπει να έχω να πιω δύο χρόνια. Πίνω μερικές γουλιές και μετά ξαπλώνω. 120 οι παλμοί μου , λογικά λόγω της καφείνης. Ξανά στα επείγοντα, μου μετράνε παλμούς, 110 καθιστός. Μου λένε άγχος. Λέω μήπως είναι λόγω της καφείνης; (ήταν η ίδια νοσοκόμα) και μου λέει "ε γιατί ήπιες; Αν σου έλεγα να πέσεις από τον γκρεμό θα έπεφτες;" Τελικά δεν μου έκαναν τίποτα, γύρισα σπίτι. Ξόδεψα ογδόντα ευρώ σε ταξί. Τώρα οι παλμοί μου έπεσαν αλλά φοβάμαι από αυτο που έπαθα γιατί εγώ δεν έχω ποτέ αυξημένους παλμούς ξαπλωμένος. Επίσης έβγαλα κάτι κοκκινίλες στα πόδια και μου θυμίζουν τότε που είχα πάθει την αλλεργική αντίδραση. Μήπως είμαι αλλεργικός στο σίδηρο; Ή ακόμα χειρότερα, μηπως αφυδατώθηκα όπως τότε που είχα πιει το καθαρτικό και το σώμα μου αντιδρά με εξανθήματα;
Καμία βοήθεια από τους γιατρούς και έχω απογοητευτεί πολύ. Επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ πια. Κοιμάμαι το πολύ πέντε ώρες. Και φοβάμαι με τόσα σκευάσματα που παίρνω, είχα πάρει το ισχυρό παυσίπονο, σίδηρο. Και φοβάμαι να πιω ηλεκτρολύτες γιατί νομίζω ότι είμαι αλλεργικός στους αλμόρα.