ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ..ΣΟΣ
Καλημέρα
Καταρχάς χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτό το φόρουμ και πραγματικά όταν το είδα τυχαία ανέβηκα πολύ ψυχολογικά γιατί επιτέλους υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να με καταλάβουν!!Να με νιώσουν και κυρίως να λέω ότι έχω διπολική διαταραχή χωρίς να σκέφτομαι αν ο άλλος θα τρομάξει για αυτό.
Είμαι καινούρια και είναι και το πρώτο μου μήνυμα..
Είμαι 26 και νομίζω πως δεν είμαι και τόσο καλά ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο θέλω να δείχνω ή να πιστεύω..
Εντάξει τα επεισόδια κατάθλιψης και μανίας τα έχω συνηθίσει καθώς επίσης την παχυσαρκία μου και τις πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση...αλλά αυτό που δεν μπορώ να αντέξω είναι η αλλαγή της προσωπικότητάς μου!!
Πριν τα χάπια ήμουν αρκετά δραστήρια δυναμική και θα μπορούσα να πω και "τσαμπουκαλού" τώρα με τη θεραπεία είμαι οκνηρή και κυρίως "πρόβατο..."!!!
Ότι μου πουν το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη βάζω τον εαυτό μου τελευταίο (πάντα σκεφτόμουν τους άλλους αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό) δεν έχω καθόλου εγωισμό δεν ζητάω τίποτα από κανέναν και στόχος μου καθημερινός είναι να περνάω αόρατη...
Τώρα για όλα αυτά δεν ξέρω αν όντως φταίει η θεραπεία η αρρώστεια ή το γεγονός ότι είμαι παχύσαρκη και δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση...
Μα το κυριότερο είναι ότι δεν ξέρω ποια πραγματικά είμαι...
Μα το σίγουρο είναι ότι θέλω τον προηγούμενό μου εαυτό πίσω!!
Πραγματικά θα ήθελά να μάθω αν έχει συμβεί ποτέ κατι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς...
Ευχαριστώ και μόνο που το διαβάσατε