Να παντρευτώ η θα είμαι δυστυχισμένη?
Καλησπέρα σε όλους.Δεν έχω κάποιον να μιλήσω γιαυτο αποφάσισα να γράψω εδώ.Ειμαι 27 χρόνων.Ειμαι έγκυος στον 6ο μήνα!Με το σύντροφό μου είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο και συζουμε εδώ κ περίπου ένα χρόνο.Το πρόβλημα μου είναι η συμπεριφορά του....έχει πολλά απωθημένα γιατί έχει μεγαλώσει άσχημα.Θεωρει ότι δεν του έχουν προσφέρει τίποτα οι δικοί του και τα έχει κάνει όλα μόνος του.Ετσι είναι όντως.Θελω να προσθέσω εδώ ότι εγώ έχω μεγαλώσει χειρότερα από ότι αυτός αλλά έχω συγχωρήσει τους δικούς μου για πολλά.Εκεινος δεν μπορεί.Και επειδή δουλευει πολλές ώρες και κουράζεται συνεχεια έχει νεύρα.Βριζει τους δικούς του φωνάζει βρίζει και τους δικούς μου.Οι δικοί μου δεν έχουν χρήματα ούτε αυτοί αλλά όπου μπορούν βοηθάνε.Δεν τον νοιάζει όμως....παρά φωνάζει σε μένα κ τους βρίζει..και δεν σέβεται στην κατάσταση μου.Επισης να σημειώσω ότι γενικά έχει πολλές παραξενιές .. δεν έχει φίλους ...δεν θέλει πολλά πολλά με κόσμο....δεν θέλει να δουλέψω όπου να ναι ...ζηλεύει....δεν θέλει να βγαίνω όταν αυτός είναι σπίτι.Εχω κουραστεί λοιπόν με όλα αυτά...από την άλλη όταν είναι στις καλές του είναι άλλος άνθρωπος.Εουμε κανονίσει να γίνει πολιτικός γάμος.....και δεν ξέρω αν πρέπει η οχι.Θαα μου πείτε δεν τα έβλεπα???δεν ήταν έτσι από την αρχη....αλλά και εγώ τον ήθελα πολυ.Τωρα όμως έρχεται ένα μωρό δεν είμαι μόνη μου.Και δεν ξέρω τι να κάνω.Να σημειωσω ότι δεν δουλεύω....κ δεν μπορεί κ εύκολα να με φιλοξενήσει κάποιος...οι δικοί μου είναι χωρισμένοι και συζούν με άλλους ανθρώπους.