Τσακωμός με την παρέα μου
Έχει και ιστορία πιο παλιά αλλά θα πω μόνο την πιο πρόσφατη μπας και με βοηθήσει κάποια συμβουλή σας για να ανταπεξέλθω.
Η παρέα μου με φώναξε από της γιαγιάς μου για να τους δώσω μια μπάλα ενός άλλου φίλου μου που του την είχαν πάρει και την άφησαν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου την χθεσινή μέρα χωρίς να το ξέρω.
Με κάλεσαν να παίξω μαζί τους. Δέχθηκα
Κάθε φορά με βγάζουν αλλαγή ή καποιοι λένε ψέματα πως είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα παίξουν όποτε παίρνουν την θέση μου και υποχωρώ.
Μας διέκοψαν γιατί ήταν Πάσχα και είχε εκκλησία πήγαμε βόλτα μιλούσαν για κοπέλες εξάντλησαν τα θέματα τους.
Θεωρούν ότι γουστάρω μια κοπέλα 6 χρόνια και με κοροϊδεύουν. Το θέμα είναι δεν έχω ξεκαθαρίσει αν την γουστάρω και αν έχω και την ώρεξη για σχέση. Συνεπώς δεν την αγαπάω αλλά παρόλα αυτά εξακολουθώ να αναγνωρίζω την ομορφιά της όπως και κάθε κοπέλας που βρίσκω ελκυστική(δεν μιλάμε θεωρώ πως με βρίσκει αδιάφορο). Το πρόβλημα είναι ότι οι «φίλοι μου» θέλουν να της στείλω μήνυμα και να φάω αξιοπρεπές άκυρο ή να βρω μια «κατώτεροι κοπέλα» μάλλον για εμπειρία και απόκτηση αυτοπεποίθησης.
((( Τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν ψάχνω κοπέλα ))) "Μόλις συνηδειτοποιησα ότι δεν είμαι σταθερός χαρακτήρας."
Τους είπα εκείνη την στιγμή ότι δεν την θέλω και συνέχιζαν να με πειράζουν. Μου προκαλούν άγχος για το αν θα πάν να πουν πράγματα σε εκείνη για μένα τα οποία δεν ισχύουν. Δεν την αποκλείω σαν κοπέλα απλά δεν την βάζω και σαν προτεραιότητα δηλαδή αν συναντηθούμε και είμαι φτιαγμένος και δεν είναι από κινητό τότε είμαι ικανός να βρω κοπέλα έως τότε έχω χρόνο.
Τελείωσε η εκκλησία πάμε να συνεχίσουμε το βόλεϊ
Ο «φίλος μου» λέει θα παίξω αυτό και μετά θα φύγω.
Νικάνε άρα ήρθε η σειρά μου
Αποφάσισε να μείνει για ακόμα 1
Αποφάσισε να μην τον ανεχτώ
Τού είπα κατά λέξη ό,τι μου είχε πει ...
Απαίτησαν να παίξω παρατήρησα ότι απλά δεν ήθελαν να παίξω
Συνηδειτοποιησα πως ήθελα να τους κάνω την ζωή κόλαση
Έπαιζαν και δεν μου έδιναν πάσα ούτε οι αντίπαλοι όταν τους Έπεισα!
Πιάνω την μπάλα και του μπουμάρω με όλη μου την δύναμη στο διάολο να χαθεί από μπροστά μου κατά βάθος ήμουν σε διλλημα γιατί η μπάλα ήταν του φίλου μου που την ζήτησε από μένα να του την δώσω εκείνη την μέρα και επίσης ήθελα να την στείλω στον αγύριστο για να μην παίξουν οι «φιλοι μου» τους έκανα κολοδαχτυλο σε κάθε ένα ξεχωριστά και έφυγα ρίχνοντας τους μπινελίκια και λέγοντας τους να πάνε να γαμηθουν.
Σπίτι πήρα κιθάρα και ξέσπασα στις χορδές και μόνο σε 2 τράουδια που ήξερα να παίζω οι γονείς μου ζαλίστηκαν και μου την πήραν
Ως που να φύγω είχαν διαισθανθει ότι ήμουν αναστατωμένος προσπάθησα να τους κοροϊδέψω ότι δεν τρέχει τιποτα έφυγα
Τους βρήκα κοντά έξω από την γιαγιά μου και ένας από αυτούς μου λέει Έλα εδώ! Τού φωνάζω Να σκάσει! Κοιμούνται!Μαλάκα! Μου φώναζε και κάτι δεν άκουσα και του λεω Πάνε ψώρα μαλάκα μόνο αυτό μπορείς να κάνεις καλά! Αυτό
Ήμουν υπερβολικός άλλες φορές που με είχαν εξοργίσει ενοχλώντας με στο σπίτι μου και κοροϊδεύοντας με και κάτι άλλα έιχα αλλάξει ως άνθρωπος κάτι το οποίο με είχε φοβίσει πριν από πολλού μήνες πολύ εύκολα μπορούσα να τους οραματιστής ότι τους βασάνιζαν και ότι τους έκοβαν το κεφάλι 1 ένα και το είπα στους γονείς μου και τσαγκριζα στους γονείς μου ότι ήθελα να τους σκοτώσω τώρα απλά τους λυπαμαι και στεναχωριέμαι που με πληγώνουν έτσι χωρίς λογο.
Όταν με ενοχλούσαν τότε τους είπα πως θα πάρω αστυνομία και σε γραπτό μήνυμα.
Το χρησιμοποιούσαν εναντίων μου και το έπαιζαν θύματα για να με κοροϊδεύουν και να μου χτυπάνε με την παλάμη τους δυνατά την πλάτη μου. Τώρα πια έχουν σταματήσει αυτά στο παρελθόν.
Η σκέψη μου είναι λίγο σκόρπια εδώ γιατί είμαι και ξαγρυπνος μετά τον συμβαν αυτο
βλέποντας τα τελευταία επεισόδια Supernatural.
Αμάν πείτε ότι είμαι τρελός δεν θα σας πιστεψω να το ξερετε. Πλζ μην το πείτε
Αυτές ήταν οι σκέψεις μου και η εξομολόγηση μερικών ιστοριών που με βαραίνουν συγγνώμη που τα αφήνω στο ίντερνετ αλλά δεν θέλω να τα κουβαλάω μέσα μου καθόλου. Μακάρι να φανεί χρήσιμη αυτή η ιστοσελίδα/forum.
Ως που να φτάσω στο τέλος αυτού του μηνύματος έμαθα αρκετά πράγματα πιο πολύ το έκανα για εμένα χώρις να περιμένω σχόλια. Αν γινουν σχόλια αυτά που βρίσκω ευπρόσδεκτα είναι αυτά που θα με βοηθήσουν και δεν θα με κακοφημολογήσουν
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.