Παρατηρήσεις μεταξύ γυναικών
Γενικά από την προσωπική μου εμπειρία και από καταστάσεις γύρω μου έχω προσέξει κάτι......Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι .........αλλα μου έχει περάσει σαν ιδέα....
Γενικά οι γυναίκες έχουμε τη ρετσινιά ότι είμαστε ανταγωνιστικές ότι ζηλεύουμε εύκολα κτλ......
Σίγουρα την ομορφιά μιας άλλης γυναίκας τη θαυμάζουμε ίσως και τη ζηλεύουμε .....αν όχι όλες οι περισσότερες....και αυτό μπορεί να γίνει αποτρεπτικό ώστε να κάνουμε φίλη μας εκείνη τη κοπέλα καθώς νιώθουμε να υστερούμε...
Όμως δεν νομίζω πως η ανταγωνιστικότητα περιορίζεται μόνο σε στοιχεία εξωτερικά.....αλλά και σε χαρακτήρα ....Έχω προσέξει γυρω μου γυναίκες που είναι μαζί με όμορφες.. θηλυκές στη συμπεριφορά τους.....ντελικατες και βγάζουν κάτι γλυκό,χαριτωμενο να είναι μισητες ή ακομα και απωθητικες σε άλλες γυναίκες....οι οποιες τις αποκαλούν υποτιμητικά γατούλες.....
Θεωρείτε πως οι γυναίκες έχουμε τόση ανταγωνιστικοτητα μέσα μας και σκαναρουμε τις υπόλοιπες γυναίκες τόσο πολύ σε σημείο που αν βλέπουμε περισσότερη θηλυκότητα στις άλλες να γίνεται αυτό κόκκινο πανί και να τις αποφεύγουμε από ζήλο;;
Just food for thought....
Τι πιστεύετε;