Originally Posted by
kat.mar
Καλή σας ημέρα,
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιους προβληματισμούς που έχω σε σχέση με δυο θέματα που με απασχολούν το τελευταίο διάστημα.
Είμαι 39 ετών, τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σε δική μου επιχείρηση. Είμαι ένας άνθρωπος αρκετά ήρεμος, δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν μου αρέσει να ξενυχτάω, είμαι δραστήρια και βάζω συνεχώς στόχους. Τα τελευταία χρόνια έχω μια σχέση με έναν άντρα 2 χρόνια μικρότερό μου, τον γνώρισα τυχαία στην επιχείρησή του. Τα πρώτα χρόνια της σχέσης μας όλα ήταν "ιδανικά" και για τους δυο, είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει η επικοινωνία και συζητάμε αρκετά τους προβληματισμούς μας. Όμως τα 3 τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία μας και σε όλα αυτά που μας κάνουν χαρούμενους. Ο σύντροφός μου άρχισε να γίνεται περισσότερο "δούλος" των χρημάτων, του αρέσει να μαζεύει χρήματα και να μην συμμετέχει πλέον ούτε στις βασικές ανάγκες (π.χ διατροφή), μένουμε σε δικό μου σπίτι και τα έξοδά μας είναι αρκετά περιορισμένα, μοιραζόμαστε επίσης τις υποχρεώσεις μας. Τα οικονομικά μας είναι σε επίπεδο που θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε διάφορες μικρές απολαύσεις, όπως κάποια εκδρομή Σ/Κ, ένα όμορφο γεύμα σε εστιατόριο και άλλα πολλά που εγώ προσωπικά τα θεωρώ το όμορφα και διαφορετικά πράγματα που αλλάζουν την καθημερινότητα, εκείνος όμως δεν θέλει να κάνει ούτε αυτά, από κάποιες συζητήσεις μας θεωρεί πιο σημαντικό να μαζεύει χρήματα για το μέλλον. Αυτό δεν γίνεται μόνο με τις μικρές απολαύσεις, αλλά και με βασικά έξοδα, όπως π.χ χάλασε το καζανάκι... αν δεν το φτιάξω εγώ (να πληρώσω μάστορα), θα μείνει έτσι και η δουλειά θα γίνεται με κουβά, δυστυχώς δεν έχω μάθει έτσι, θέλω ο χώρος μου να είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο όμορφος και πιο περιποιημένος. Αυτό που σιγά σιγά βλέπω είναι ότι έχει βολευτεί σε αυτό το κομμάτι και πλέον τα κάνω όλα εγώ. Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το εξής σημαντικό, το γεγονός πως δεν υπάρχει πλέον σεξουαλική επαφή μεταξύ μας, είχε ξαναγίνει για ένα διάστημα στο παρελθόν για μια περίοδο 4 μηνών, όμως σταδιακά επανήλθε, πάλι τους τελευταίους 5 μήνες δεν έχουμε επαφές κυρίως δεν το επιθυμώ εγώ, όμως και εκείνος δεν δείχνει σημάδια αντίθετα (Να αναφέρω πως είναι ένας άνθρωπος που δεν μου έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα στο να κοιτάξει άλλες γυναίκες). Να σας αναφέρω πως από την πλευρά του γίνονται αρκετές συζητήσεις για την απόκτηση παιδιού, το οποίο θεωρεί πως θα μας φέρει πιο κοντά.
Είμαι αρκετά προβληματισμένη σε σχέση με το εάν θα ήθελα να συνεχίσω μια τέτοια σχέση πλέον, καθώς έχει αλλάξει αρκετά η εξέλιξη της.
Συγγνώμη αν σας κούρασα.