Πως να μην δίνω σημασία;;
Καλησπέρα!!! Προσπαθώ να μη δίνω σημασία στα ψυχοσωματικα και στις εμμονες που με πιάνουν... Αυτές τις μέρες έχω ένα σφίξιμο γύρω γύρω στο κεφάλι ειδικά στην αριστερή πλευρά όπως πάντα και νιώθω συνέχεια σε συγχυση και ανησυχία και μόλις αρχίσω να αγχώνομαι αρχίζω να λέω λέξεις από μέσα μου. Νιώθω ένα βάρος γύρω από τα ματια και είναι σαν να μην μπορώ να συνηθίσω αυτά που βλέπω γύρω μου. Πολύ περίεργο συναίσθημα. Μετά μου ρχονται και σκέψεις μήπως έχω όγκο στον εγκέφαλο για να τα δικαιολογήσω και μετά λέω όχι δεν θα πέσω πάλι στο τρυπάκι. Το περίεργο είναι ότι όταν λέω έχω όγκο πχ κι αρχίζω να ψάχνω νιώθω μια ανακούφιση. Ότι και καλά έχω κάπου να τα αποδώσω ξέρω γω. Το χει πάθει κάνεις άλλος;; Έχω κ μεγάλο θέμα με τα μάτια εγώ μια ζωή έχω πολύ αστιγματισμό και πάντα είχα πονοκεφάλους δεν έβλεπα καθαρά οπότε είχα διαφορά. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω λέιζερ μήπως κ ηρεμήσω. Αλλάζω τακτικά γυαλιά γιατί οι βαθμοί αυξομοιωνονται και η μυωπία και ο αστιγματισμός έχει φτάσει στο 4 δηλαδή έλεος. Και δεν μπορώ να προσαρμόστω τα μάτια μου όλα μ ενοχλούν..