Originally Posted by
kat.mar
Καλησπέρα,
Θα ήθελα την άποψή σας σε σχέση με ένα θέμα που μου έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, αλλά και προβληματισμό.
Εδώ και 2 χρόνια στα social media, μου στέλνει σχεδόν καθημερινά μήνυμα ένας άντρας περίπου 4 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα (εγώ είμαι 39). Δεν μου λέει κάτι άσχημο, ευχές και μου ζητάει να με γνωρίσει. Εγώ δεν του έχω απαντήσει σε κάποιο από τα μηνύματα του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η επιμονή του, πάντα με όμορφο και καθόλου προσβλητικό τρόπο. Από την μια μου προκαλεί θαυμασμό η υπομονή και η επιμονή του, από την άλλη φόβο (γνωρίζει που εργάζομαι και το ότι έχω και σχέση, καθώς ο σύντροφός μου έχει κοινή μας φωτογραφία και είναι αρκετά δραστήριος στο προφιλ μου). Τις περισσότερες φορές δείχνει την παρουσία του και στις αναρτήσεις μου (κυρίως σε άρθρα και όχι σε φωτογραφίες μου).
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς ένας άνθρωπος επί καθημερινής βάσης μου στέλνει μηνύματα χωρίς να λαμβάνει ανταπόκριση από εμένα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;