οταν εχεις διξει τον χειροτερο ευατο σου στην κοινωνια... οταν δεν εχεις φιλους, οταν δεν εχεις δουλεια, οταν ολοι σου κλεινουν τις πορτες τι κανεις?
Printable View
οταν εχεις διξει τον χειροτερο ευατο σου στην κοινωνια... οταν δεν εχεις φιλους, οταν δεν εχεις δουλεια, οταν ολοι σου κλεινουν τις πορτες τι κανεις?
Ψάχνεις. Γυρεύεις. Βρίσκεις. Ανακαλύπτεις. Πέφτεις. Ξανασηκώνεσαι. Ποιος είναι ο χειρότερος εαυτός σου, τι έκανες που θεωρείς ότι ήταν όπως το ονομάζεις ο χειρότερός σου εαυτός;
κοτσομπολευσα.. εκτεθηκα.. με βλεπουν τεμπελη αλλα δεν ξερουν τι παιρναω.. νομιζουν οτι ολα ειναι μια χαρα με την παρτη μου... αλλα κανουν λαθος.. επισης εκανα μια μαλακια που θα την κουβαλαω μια ζωη .. εστειλα μηνυμα στο fb σε μια γυναικα και την εβρισα... ο γιος της το εμαθε.. και νιωθω ασχημα για αυτο.. το εκανα παρορμητικα.. και απο τοτε δεν μου μιλαει κανεις....
ολοι με θεωρητε ενοχο για την μαλακια που εκανα? δεν αξιζω μια συχωρεση οπως και να εχει το πραγμα?
Τι είναι η συγχώρεση; Γιατί τη χρειάζεσαι; ΟΚ, σου λέω σε συγχωρώ (γουάου μι, έχω και την εξουσία να συγχωρώ τώρα, χεχεχε). Μπορείς να πεις οκ, το έκανα, δεν είμαι τέλειος, κάνω και μαλακίες. Είναι τόσο σοβαρό ώστε να αυτοτιμωρείσαι;
οχι φιλε μου εχεις δικιο... αλλα νιωθω καπως... ειναι μαλακια..... η κοινωνια ειναι πολυ σκληρη... ο θανατος σου η ζωη μου...
Homo hominis lupus est. Το ξέρω.
οποιος θελει να βγει μπροστα και να εχει χιλιαδες φιλους μπορει να παριστανει τον καλο κανοντας το κακο
Γιατι εβρισες αυτη τη γυναικα?
Σου εκανε κατι??
Σε πειραξε??