εχω κανει δυο αποπειρες ηπια δυο κουτια ντεπον και τις δυο φορες.. και πηγα για πλυση στομαχου.
και με τρωει το σαρακι.. δεν ηθελα να το κανω.. το εχω μετανιωσει.. αλλα φοβαμε μηπως το ξανα κανω....
Printable View
εχω κανει δυο αποπειρες ηπια δυο κουτια ντεπον και τις δυο φορες.. και πηγα για πλυση στομαχου.
και με τρωει το σαρακι.. δεν ηθελα να το κανω.. το εχω μετανιωσει.. αλλα φοβαμε μηπως το ξανα κανω....
Και'γω προ 10ετίας έκανα δύο φορές προσπάθεια να αυτοκτονήσω, παίρνοντας αρκετά stedon και solian αλλά στην μέση το σταμάτησα(και τις δύο φορές). Την επόμενη κοιμόμουνα για ώρες... Μετά από χρόνια μου ερχόταν που και που η σκέψη να πέσω απ'το κτήριο αλλά ποτέ δεν το έκανα, τώρα καταλαβαίνω ότι απλά αυτό συμβαίνει ότι βρίσκομαι σε διλλήματα ή τέλμα και νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Πάντα υπάρχει λύση. Χρειάζεται ΧΡΟΝΟΣ για να την δούμε. Δεν θες πραγματικά να πεθάνεις απλά έχεις προβλήματα που θεωρείς ότι δεν λύνονται. Δώσε χρόνο στο πρόβλημα και θα φανεί ότι είναι ή επιλύσιμο ή ότι υπάρχουν κι'αλλες λύσεις-επιλογές.
Ζήτα όμως και ψυχιατρική υποστήριξη, μίλα και με ψυχολόγο.
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
οκ σε ευχαριστω!!!
Οι απόπειρες αυτοκτονίας μπορεί να μην είναι παρά μία κραυγή, δε θέλω να ζω άλλο έτσι. Αν το διαβάσεις με τον τρόπο αυτό, αλλάζεις τη ζωή σου, ή τα πράγματα εκεί που σε καταπιέζουν, που αγωνιάς να αλλάξεις. Αντί να αλλάξεις το περιβάλλον θα βγάλεις εσένα από τη μέση; Τι σου φαίνεται καλύτερο;
Κανένας δεν ξύπνησε μια μέρα και ήξερε όλους τους τρόπους. Μη σταματάς να ψάχνεις για ό,τι χρειάζεσαι.
ψαχνω, προσαρμοζομαι, γινομαι ποιο συνειδητος στα προβληματα μου....
τιποτα δεν ειναι δεδομενο.. και εγω προσπαθω σαν τον καπετανιο σε φουρτουνιασμενη θαλασσα.....
Και εγω εχω κανει πλυση στομαχου πριν τρια χρονια επειδη εκανα αποπειρα με ασπιρινες. Ηταν η πιο βλακωδης αποπειρα της ζωης μου (εκανα και αλλες πολλες). Καταρχας, αηδιαζα απο την γευση των ασπιρινων, δεν μπορουσα να τις παρω ευκολα, εκανα μηνες μετα να ξεπερασω εκεινη την υποξινη γευση στον ουρανισκο μου. Και οταν μου εβαλαν το σωληνακι στην μυτη εκανα εμετο με αιμα και για μια στιγμη ειπα θεε μου! δν εμπαινε μεσα. (τωρα παιρνω ladose σε καψουλες και υποθετω αν το εκανα παλι δεν θα ειχα την ιδια ασχημη γευση στο στομα αλλα φυσικα δεν επιθυμω νεα πλυση στομαχου).
Την ιδια εκεινη μερα πηρα και ποντικοφαρμακο. Πικριλα αλλα πιστεψτε με, η γευση απο τις ασπιρινες ηταν χειροτερη.