Παιδιά καλησπέρα, εμπειρίες απο το συγκεκριμένο χάπι? Έχει κάνει δουλειά σε εσάς? Το ξεκινώ για γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και κρίσεις πανικού.
Printable View
Παιδιά καλησπέρα, εμπειρίες απο το συγκεκριμένο χάπι? Έχει κάνει δουλειά σε εσάς? Το ξεκινώ για γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και κρίσεις πανικού.
Εγω θυμαμαι οτι χασμουριομουν τοσο πολυ με το effexor που κοντευα να τρελαθω και με πονουσε η γναθος.
Το παίρνω για άλλο λόγο βέβαια ,αλλά μετά από ένα εξάμηνο σχεδον βλέπω ότι έχει βοηθήσει πολύ και στην διάθεσή μου....
Πάρενεργειες μόνο το πρώτο δίμηνο...μου έβγαλε το αίσθημα της κατάθλιψης το οποίο δεν το είχα και πολύ έντονα όνειρα κατά την διάρκεια της νύχτας...
Κάνε υπομονή και μετά από τον πρώτο μήνα με σαράντα μέρες θα δεις διαφορά!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Σήμερα θα πάρω το δεύτερο, θα κάνω υπομονή ναι. Το παίρνω για αγχώδη διαταραχή και πονοκεφάλους... 75mg.
Ο φίλος που μου το συνέστησε μου είπε ότι είναι ελαφρύ και καλά ανεκτό. Ελπίζω να πάει καλά, θα σας κάνω update στην πορεία!
νιώθω ένα μούδιασμα σε όλο το σώμα μου, και στεγνό στόμα... και μια αίσθηση κρύου στα πόδια. :/