....που να έχει πάει σε τσεκποιντ για εξέταση hiv και ηπατίτιδας, την εμπειρία του.
Νιώσατε καλά; Ήταν ασφαλής η εξέταση, το τρύπημα; Φύγατε ικανοποιημένοι;
Printable View
....που να έχει πάει σε τσεκποιντ για εξέταση hiv και ηπατίτιδας, την εμπειρία του.
Νιώσατε καλά; Ήταν ασφαλής η εξέταση, το τρύπημα; Φύγατε ικανοποιημένοι;
Αχ βρε Νεφέλη... Ακόμα τα ίδια; Λυπάμαι πολύ.
Πως είναι η ζωή σου το τελευταίο διάστημα που δεν είχες γράψει; Κάποιο νέο να μας πεις;
Τι επαθες Νεφελη? Γιατι τετοιο αγχος? Σε ενα μικροβιολογικο να πας τι τσεκποιντ και χαζομαρες.. Αν οχι ολα τα περισσοτερα κανουν τετοιες εξετασεις... Ειναι απλες στις μερες μας.. Δεν χρειαζεται πανικος....
Παιδιά η κοπέλα πηγε και σε μικροβιολογικο, απλα στο τέλος πηγε στο τσεκποιντ για πιο γρήγορα. Και τωρα φοβάται μηπως κολλησε απο κει
Ναι αυτό ακριβώς. Φοβάμαι μήπως κόλλησα από το τσεκποιντ. Γι αυτό ρωτάω όσους έχουν πάει κι έχουν αναλογη εμπειρία να πουν μια γνώμη....
Εγω είχα πάει στο τσεκποιντ στην Θεσσαλονίκη και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Οι άνθρωποι εκεί προσέχουν και είναι αποστειρωμένα όλα όσα έρχονται σε επαφή μαζί σ και η εξέταση για hiv που μ έκαναν με αυτή τη βελονιτσα ήταν μιας χρήσης εμένα... υποθέτω και σένα! Δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι... είναι εξειδικευμένοι χώροι για συγκεκριμένες εξετάσεις και έχουν εγκριθεί!!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Μιλάμε για τότε που πήγα πριν ένα χρόνο....
Ο ίδιος που ήταν και τότε. Μήπως μου εβαλαν χρησιμοποιημένη βελόνα και κόλλησα ειτζ
Με παρακολουθεί ψυχιατρος
Νεφέλη μου το ξέρεις και εσύ η ίδια πως όοο,τι απάντηση κι' αν πάρεις δεν θα σε ικανοποιήσει. Δεν θα ανακουφιστείς. Έτσι λειτουργεί η ιδψ και το ξέρω καλά. Θα σκέφτεσαι "ναι οκ, σε εμένα όμως έγινε το λάθος", ή "δεν τήρησαν σωστά την διαδικασία" ή οτιδήποτε άλλο που δεν θα σε αφήνει να ηρεμείς. Γι' αυτό και όλοι σου λένε να μην ξαναπας να κάνεις τις εξετάσεις. Είναι φαύλος κύκλος. Δεν ξέρω τι να σου πω. Συνήθως αυτές οι σκέψεις υποχωρούν όταν το μυαλό μας στρέφεται αλλού και δεν έχει χρόνο να αναλύει τις καταστάσεις... Και φυσικά όταν τις διαψεύδεις με την λογική και δεν τους δίνεις υπερβολική αξία. Κοπέλα μου και στην χειρότερη περίπτωση που κόλλησες κάτι (που αυτό θα φαινόταν μετά από τόσο καιρό), από την ιδψ (που είναι υπαρκτή) τρελαίνεσαι, όχι από αυτό που σκέφτεσαι πως κόλλησες.