Με έχει πιάσει εδώ και ώρα καούρα και ένα φούσκωμα στιν κοιλιά νομίζω στο στομάχι.. δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα.Κάτι πεπτικό μου συμβαίνει ή απο άγχος; Με πιάνουν συχνά τώρα τελευταία.
Printable View
Με έχει πιάσει εδώ και ώρα καούρα και ένα φούσκωμα στιν κοιλιά νομίζω στο στομάχι.. δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα.Κάτι πεπτικό μου συμβαίνει ή απο άγχος; Με πιάνουν συχνά τώρα τελευταία.
Με πέθανε .. τώρα νιώθω σαν να υποχωρεί.Έχω όμως ακόμα κάψιμο και καούρα.Παιδιά αυτό δεν ειναι παλινδρόμηση;
Δεν θέλω να βγάζω διαγνώσεις απο εδώ μέσα όμως τα συμπτώματα που νιώθω ταυτίζονται πολύ.
H παλινδρόμηση είναι πάρα πολύ συχνή στον γενικό πληθυσμό και μιμείται πάρα πολλές φορές συμπτώματα καρδιάς και φέρνει γενικότερα θωρακική δυσφορία. Πήγαινε σε έναν γαστρεντερολόγο για να σου πει περαιτέρω. Αν βέβαια τα συμπτώματα σου είναι ήπια, μπορείς να δοκιμάσεις κάποια φυτικά σκευάσματα για την πέψη και την παλινδρόμηση. Αν έχετε οικογενειακό ιατρό, απευθύνσου σε αυτόν.
Τι φυτικά σκευάσματα μπορούν να με βοηθήσουν;
Ρώτα στο φαρμακείο της γειτονιάς σου. Υπάρχουν διάφορα, με μαστίχα, με φύκια, δες τι σου αρέσει και ποιο σε βολεύει. Πρέπει όμως να προσέχεις και τη διατροφή σου. Τρέφεσαι σωστά;
Το τελευταίο διάστημα καθόλου καλά, τρώω μεγάλα γεύματα αυτο νομίζω επηρεάζει γιατί δεν προλαβαίνω να φάω πρωινό και τρώω το μεσημέρι οταν επιστρέφω απο το σχολείο πολύ και μου πέφτει βαρή