Παιδιά κάθε βράδυ με πιάνει κρίση πανικού και δεν ξέρω τι να κάνω και ολη την ημέρα νιώθω κάπως σφιγμένος , τι μπορώ να κάνω για να διώξω το στρες ; Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι
Printable View
Παιδιά κάθε βράδυ με πιάνει κρίση πανικού και δεν ξέρω τι να κάνω και ολη την ημέρα νιώθω κάπως σφιγμένος , τι μπορώ να κάνω για να διώξω το στρες ; Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι
Τι σε αγχωνει αυτή την περίοδο;
Λίγο η δουλειά λίγο η καθημερινότητα , μπορώ να κάνω κάτι πρακτικό κάθε φορά που με πιάνει χωρίς χάπια ;
Πρώτα από όλα πως αντιδράς εκείνη την ώρα;
Σηκώνομαι σίγουρα με πιάνει υπερκινητικότητα και ταχυκαρδία και με ανοίγω το παράθυρο για να πάρω αέρα
Όταν θα σε πιάνει θα κάθεσαι ήρεμα κάπου μέχρι να χαλαρώσεις και να προσπαθείς να βρεις την αιτία.
Γενικά η καθημερινότητα σου είναι?
Γενικά με σκοτώνει να έχω πολύ ελεύθερο χρόνο συνέχεια σκέφτομαι περιττά πράγματα που με επηρεάζουν και κάθε πρόβλημα που έχω δεν μπορώ να το συζητήσω γιατί είμαι στο εξωτερικό μόνος
Τώρα τελευταία όχι αλλά μάλλον πρέπει να αρχίσω , πηγαίνω γυμναστήριο αλλά πάλι δεν είναι αρκετό
Οταν σε πιανει μιλα με καποιον που εμπιστευεσαι πολυ. Παιξε παιχνιδια στο ιντερνετ. Διαβασε κατι που σε ενδιαφερει στο ιντερνετ. Βγες και περπατα. Γενικα να απασχολησεις το μυαλο σου με κατι αλλο περαν της κρισης πανικου.
Ναι έχεις δίκιο αυτό θα κάνω , σε ευχαριστώ παρά πολύ
Μόνο άγχος και έντονο στρες έχεις ή στο έχει γυρίσει και σε κατάθλιψη ;;Κι εγώ έτσι ήμουν για αρκετό διάστημα και τελικά δεν τα γλίτωσα τα αντικαταθλιπτικά.Βεβαια εμένα δεν ήταν η πρώτη φορά όποτε έχω αποκτήσει μια σχετική εμπειρία με το θέμα.Το παθαίνω, κάνω την θεραπεία μου ,επανέρχομαι για κανα χρόνο, μετα πάλι τα ίδια.Προσπαθησε να μην μένεις μόνος να είσαι με παρέες οσο περισσότερο μπορείς και σίγουρα άρχισε την ψυχοθεραπεία.