συναισθήματα και σεξουαλικότητα στο μεγιστο.προβλημα....
καλησπερα...εχω παει σε 2 ψυχολόγους και ασχολούμαι και εγω ο ιδιος με την ψυχολογια (εθελοντικά) αρκετα χρονια..κανεις δεν μπορει να μου πει τι εχω ακριβως θα ηθελα να δω εαν κάποιος απο εσας ειναι σαν εμενα η περίπου σαν εμενα ετσι απο περιέργεια.ψυχολογικα προβληματα δεν νομιζω οτι εχω πολλα,εχω ξεπερασει τις κρισεις πανικου μου τα σφιξιματα και οι νευροπονοι και οι ζαλαδες εχουν εξαφανιστεί,είμαι καλα με τον εαυτο μου και θεωρω οτι ειμαι καλο παιδι. εχω ομως ενα προβλημα που δεν ξερω εαν θα ηταν προβλημα σε κοσμους ουτοπίας. να σημειώσω οτι επινα έκσταση καποτε και χορτο,τα εχω κωψει ολα αυτα! απο την φυση μου πριν αρχισω να πινω ημουν παρα πολυ ερωτικος και τα συναισθήματα μου ήταν πολυ εντονα για το οτιδηποτε ζωντανο απο το μυρμήγκι μεχρι τον ανθρωπο μεχρι ενα δεντρο.νιωθω συναισθημα για οτι ειναι ζωντανο και στεναχωριεμαι πολυ ευκολα και χαιρομαι πολυ ευκολα σε σημείο να γινομαι εκκεντρικός. απο τοτε που αρχισα να πινω ολα αυτα μεγενθηναν απεριοριστα πολυ σε σημειο που παραλιγο να αυτοκτονήσω γιατι δεν άντεχα να νιωθω τα παντα με τοσο εντονα συναισθήματα και τοσο εντονη σεξουαλικότητα σαν να μην με χώραγε ο τοπος σαν να μην με καταλαβαινε κανεις και ολοι με παρεξηγουσαν στο μεγιστο ενω εγω απλα ημουν ο εαυτος μου. τωρα μετα απο χρονια ειμαι καλα δεν πινω τιποτα ποια! τα εχω κόψει ολα ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ τα έντονα συναισθήματα και η εντονη σεξουαλικότητα μου έμειναν μεγενθιμενα με αποτελεσμα να ζω μια περιεργη και τρελη και παρεξηγισιμη καθημερινότητα! παράδειγμα....μπορει να κανω παρεα με 3 φίλες μου και 3 φιλους μου και ταυτόχρονα να νιωθω και να αγαπαω και να σεβομαι και τους 6 στον ΙΔΙΟ βαθμο με τα ιδια εντονα συναισθήματα οπως θα τα ενιωθα εαν αγκαλιαζα ενα σκυλακι η ενα δενδρο η εναν ανθρωπο για παράδειγμα..η σεξουαλικότητα μου και ο σεβασμος μου στις γυναικες ειναι επίσης πολυ μεγαλος και ισότιμος δηλαδη εαν 2 κοπελες μου φερθουν ωραια θα ειμαι ικανος να ειμαι και στις δυο "ο σωστος ανδρας" και στο σεξ και στον σεβασμο και σε ΟΛΑ και στα συναισθήματα και στην αγαπη θα τις σεβομαι και θα τις αγαπω το ιδιο και θα κανω πράξεις για αυτες το ιδιο! και για τους φίλους μου επίσης...δεν εχω κερατωσει ποτε στην ζωη μου ουτε μια φορα απλα ερχομουν σε ερωτικο αδιέξοδο πολλες φορες με τοσο παρανοικα εντονα συναισθήματα που νιωθω...καταλαβαινετε λοιπον ποσο ψυχοφθόρο ειναι για μενα ολο αυτο? σε εναν κοσμο που συνεχως παρεξηγει το περίεργο και το διαφορετικό? ωρες ωρες δεν αντεχω αλλο να ζω ετσι αλλα μετα λεω ψιτ! δεν αξίζει να τα παρατησεις ρε χρηστο τωρα συνεχισε με τα λιγα ατομα που σε καταλαβαίνουν,ετσι λοιπον συνεχίζω και εγω και ειμαι καλα με την ζωη μου αλλα νιωθω οτι ειμαι απο αλλο κοσμο πολλες φορες εχω αναγκαστει να χωρισω επειδη η ταδε κοπελα μου δεν μπορουσε να χωνεψει την ακραία αυτη φυση μου αλλες φορες γιατι ζιλευαν η τρομαζαν με την εντονη σεξουαλικότητα μου και με το γεγονος οτι νιωθω συναισθήματα για τα παντα σχεδον. για οτιδήποτε ειναι ζωντανο και εχει ζωη! δεν εχω παράπονο απο τις σχεσεις μου ειχα καλες στιγμες αλλα νιωθω πως καμια κοπελα δεν μπορει να με καταλαβει και κανενα αγορι νιωθω οτι δεν εχω γνωρισει καποιον σαν εμενα και αυτο με κανει να νιωθω μονος ενω στην ουσια δεν ειμαι μονος δοξα τον θεο παντα ειχα εναν φιλο η μια συντροφο για σχεση. αλλα ειναι απειρα ψυχοφθόρο να νιωθω τοσο εντονα συναισθήματα σε εναν κοσμο που δεν μετραει τοσο τετοια πράγματα και ειναι ΟΛΑ ΥΛΙΚΑ! υπαρχουν κιαλλες λεπτομεριες στην σεξουαλικότητα μου και στα συναισθήματα μου αλλα δεν θελω να τις βγαλω δημόσια. τα ειπα με απλα και λιγα λογια οσο μπορουσα. ειναι πολυ λιγα τα ατομα που εκτιμάνε τετοια πραγματα στην ψυχη και ειναι κριμα αυτο ολο βοηθαω κοσμο και στεκομαι σε φιλαρακια κολλητους και σε πρωιν κοπελες μου ολο βοηθαω και νιωθω για αυτους αλλα ξερω οτι στα δυσκολα οι μισοι απο αυτους θα ειναι εκει για μενα. οι άνθρωποι στην ζωη μας που θα μας αγαπήσουν ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα αλλα τους αγαπω παρα πολυ σε παρανοικο βαθμο,νιωθω εντονα σε παρανοϊκό βαθμο και στα συναισθήματα και στην σεξουαλικότητα μου..μπορει να ειμαι στην καφετερια με φιλους και να πει καποιος ενα αστειο που να μαρεσει και να γελασω περιεργα με μανια και να σηκωθω να τον αγκαλιαζω σαν παιδακι μπροστα σε όλους και κλασικα εκει νιωθουν αβολα οι φιλοι μου αλλα δεν μου λενε κατι κακο γιατι με συμπαθουν το εχουν συνηθίσει να τους κανω και να γινομαι ρεζιλι βασικα αλλα βλεπω ότι μονο εγω ειμαι ετσι και ανησυχώ καμια φορα αλλα μετα μου περναει.εχω περιέργεια να μαθω εαν υπαρχει καποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο "προβλημα" απο εδω μεσα Κάποιος που ειναι τοσο παρανοικα συναισθηματικος..? και παραλληλα ανοιγω θεμα για κουβεντουλα να πουμε οτι θελετε ελευθερα χωρις λογοκρισία .να εχετε μια ομορφη μερουλα