Θέλω την γνώμη σας για την σχέση μου
Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας μιας και θα ήθελα να το μοιραστώ ανώνυμα όλο αυτο. Εδώ και 1.5 χρόνο είμαι με μια κοπέλα. Όλα ήταν εξαιρετικά καλά οσπου έχουμε ξεκινήσει πολλούς έντονους καυγάδες με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι κανένας δεν κατανοεί τον άλλον. Εν συντομία λοιπόν φτάσαμε στο σήμερα. Νιώθω αρκετή ζηλιά για την συγκεκριμένη κοπέλα λόγο του ότι έχει προκύψει μια απόσταση και γιατί στο παρελθόν της ήταν άπιστη σε μια προηγούμενη σχέση της και φοβάμαι μην με κερατωσει και εμένα. Κατι που λέει δεν θα συμβεί ποτέ. (Λόγια βέβαια) ποτέ δεν ξέρει κανένας. Σήμερα λοιπόν είχαμε πάλι έναν πολύ έντονο καυγά για ασήμαντο ωστόσο λόγο. Κάποια στιγμή σε μια δεύτερη κληση που μου εκανε κ ενώ είχε καλμάρει από το πρώτο καυγά.. της ζήτησα να κάτσει να σκεφτεί αν μπορεί να φτιάξει την συμπεριφορά της απέναντι μου. Και απλά εξεράγη. Αρχίσε να μου ζητάει επίμονα να χωρίσουμε.. και να μου λέει τέλος. Εγώ της ζητούσα όμορφα να μου εξηγήσει τι είπα λάθος .. αρνιόταν. Κυριολεκτικά ο διάλογος είναι έτσι. Επέμενα να ζητάω εξηγήσεις και επέμενε να μου φώναζει. Κάποια στιγμή θυμώσα καθώς επέρνα μια συμπεριφορά που δεν καταλαβαινα γιατί και αρχισα να την βρίζω με πολύ άσχημα επίθετα και έτσι ξεκινήσαμε απλά να βρίζουμε ο ένας τον άλλον. Είπε τέλος της είπα εισαι σίγουρη; Και απλά κλείσαμε το τηλ χωρίς περισσότερα.
Ξέρω ότι την έχω πιέσει με την ζήλεια μου. Αλλά θεωρεί ότι δεν κάνει λάθη. Πιστεύει ότι για τα 8/10 πρόβληματα μας φταίω μόνο εγώ.
. Επίσης να τονίσω ότι όταν είπε τέλος μου το υπέγραφε. Αυτό που έλεγε κ τους όρκους που έδινε ήταν 100% πράγματα που δεν έλεγε με αβεβαιότητα. Επίσης θεωρεί ότι έχει άψογη συμπεριφορά πράγμα που εγώ δεν το νιωθω καθόλου να σημειώσω εδώ .
Τέλος όσο και αν συζητάμε ήρεμα τελικά πάλι μαλώνουμε την επόμενη μέρα.
Πιστεύω ότι με θεωρεί κ δεδομένο. Οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής. Μέσα μου ρωτάω τον εαυτό μου. Να εξαφανιστω από την ζωή της η να προσπαθήσω λίγο ακόμα; Τι θα κάνετε σε μια αντίστοιχη θέση;