Καλησπέρα! Είμαι 30 χρόνων παντρεμένη με ένα παιδάκι..! Από έφηβη φόβομουν συνεχώς ότι έχω κάποια αρρώστια! Κάθε φορά που με πιάνει επισκέπτομαι γιατρό, κάνω εξετασεις και πάντα είναι καλές.. Κάθε φορά όμως που έχω έστω και ένα μικρό συμπτώμα αρχίζω να ψάχνω στο ίντερνετ καταλήγω ότι έχω όλα ή τα περισσότερα συμπτώματα από αυτά που διαβάζω και είμαι σίγουρη οτξ έχω μια σοβαρή και μη αναστρέψιμη ασθένεια! Κάθε φορά που με πιάνει είμαι χάλια, νομίζω ότι σταματάει η ζωή μου και αν το σκεφτείς είναι έτσι γιατί μέχρι να πάω στο γιατρό να μου πει όλα καλά δεν ζω.. Δεν με ευχαριστεί τίποτα..! Όλο αυτό έχει φτάσει στο αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα! Κάθε μέσα με πιάνει και κάτι καινούργιο! Για παράδειγμα ένιωθα ότι έχω ένα εμπόδιο στο λαιμό και πονουσα.. Ήμουν σίγουρη ότι έχω κάτι ανιατο! πήγα σε ενδοκρινολογο και σε ωριλα μου λένε όλα καλά δεν έχεις τίποτα! Πετούσα μετα από αυτό, λέω στον άντρα μου τώρα όλα καλά θα ηρεμήσω! Έλα όμως που με την αύριο ακριβώς είδα ότι τα χέρια μου κάποιες φορές μέσα στη μέρα κοκκινιζουν.. Ψάχνω αμέσως στο ίντερνετ και καταλήγω στο ότι έχω σοβαρή ηπατική νόσο γιατί έχω αρκετά παραπανίσια κιλά και πιστεύω ότι φταίει αυτό και το προκάλεσα εγώ... Βαθιά μέσα ξέρω ότι μπορεί και να μην είναι τίποτα αλλά εγώ πάντα είμαι σίγουρη ότι είναι κάτι πολυυυυ σοβαρο! Θέλω να πάω αύριο για εξετάσεις μήπως ηρεμήσω αλλά τρέμω.. Τρέμω μη μου βρουν τίποτα... Νομίζω ότι θα πάθω ανακοπή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα! Όλο αυτό με έχει κουράσει απίστευτα.. Θέλω να σταματήσω να νιώθω έτσι... Αλλά κάθε φορά που με πιάνει δεν νομίζω ότι είμαι υπερβολική αντίθετα είμαι σίγουρη ότι έχω κάτι σοβαρό! Δεν θέλω να πάω σε ψυχίατρο! Φοβάμαι μη μου δώσει χάπια γιατί η μητέρα μου παίρνει χρόνια και βλέπω ότι την ρίχνουν και έχει εθιστεί σε αυτά! Σκέφτομαι και τον ομοιοπαθητικο και το ψυχολόγο! Μετά όμως σκέφτομαι όχι δεν είμαι υποχονρια απλά έχω κάτι σοβαρό σωματικά, μια σοβαρή αρρώστια που θα τελειώσει τη ζωή μου! Ήθελα να είμαι χαρούμενη με το μωράκι μου και τον άντρα μου κι εγώ βουλοαζω κάθε μέρα και περισσότερο σε όλο αυτό! Δεν ξέρω τι να κάνω