Originally Posted by
Giorgakis
Είμαι 30 χρονών ,έχω μια σταθερή δουλειά αλλά δεν μου επιτρέπει προς το παρόν να αποκτήσω την ανεξαρτησία μου κάτι το οποίο προφανώς και μεταφράζεται σε υγεία.Δηλαδή να φύγω από το σπίτι.Επιμορφώνομαι καθώς η φύση του επαγγέλματος μου είναι τέτοια μου απαιτεί διάβασμα ενώ παράλληλα αποκτάς εμπειρία ,ευθύνες και το εισόδημα σου αυξάνεται.Είμαι αθλητικός τύπος ,ανέκαθεν είχα λίγους φίλους και τα τελευταία 5 χρόνια φάνηκε ποιοί είναι οι πραγματικοί φίλοι και ποιοί όχι.Μέτρησα δύο ,οι υπόλοιποι είναι για έναν καφέ και μέχρι εκεί.
Και σε αυτό το σημείο - είναι κομμάτι δύσκολο να το δηλώσεις ακόμα και σε ένα φόρουμ - δεν έχω καταφέρει να κάνω σχέση στα τόσα χρόνια.Θα πει κανείς πως;πλάκα κάνεις κτλ .Είμαι ευπαρουσιάστος όμως αρκετά διστακτικός ,ακόμα και στις εξόδους ας πούμε πως δειλιάζω.Μέσα από το ίντερνετ ,δεν έχω καταφέρει το παραμικρό.Δεν επιδιώκω σχέση για να **** ,δεν κάνω πεσίματα ,δεν χώνομαι σε καταστάσεις και δεν κάνω κίνηση στο εργασιακό μου περιβάλλον .Εχω φάει δύο καλές χυλόπιτες ,κάντες τρεις ,δεν είμαι οικονομικά ευκατάστατος και όλοι οι γνωστοί-φίλοι κοιτάνε προφανώς και την πάρτη τους.
Αφιερώνω τον ελευθερο χρονο μου σε λαλακίες περα απο τις βόλτες (πχ στοιχημα,σειρες,gaming) αφού έχω πραγματικά απογοητευτεί απο το συγκεκριμένο θέμα.Βόλτες βγαίνω , στην ηλικία που είμαι πλέον δεν ξέρω πως να διαχειριστώ το θέμα ,αν πρέπει να απευθυνθώ σε ειδικό και φυσικά κατα πόσο είναι εφικτό κανείς να βοηθήσει.Σε φίλους & οικογένεια ,δεν κάνω συζήτηση γι αυτο.
Μόνο σοβαρές απαντήσεις και ευχαριστω για το βημα που μου δινεται.