Originally Posted by
Mvpanos
Καλησπέρα σε όλους, με την κοπέλα μου είμαστε μαζί σχεδόν 4 χρόνια, είμαστε ακόμα μικροί(21)και πάνω κάτω ολα πήγαιναν μια χαρά. Τις προάλλες είχαμε να τα βρεθούμε μια βδομάδα περίπου και την μέρα που τελικά κανονίσαμε, με το που την βλέπω, παρατηρώ κάτι νεο πάνω της και φυσικά όπως είδατε από τον τίτλο, ένα τατουάζ. Φυσικά δεν μου είπε τίποτα και το έκανε χωρίς να το συζητήσουμε ενώ γνωρίζε από παλαιότερες συζητήσεις μας ότι δεν μου αρέσουν και ότι δεν θα ήθελα να κάνει ή να κάνω. Δεν σας κρύβω πως έχω νευριάσει αρκετά, αρχικά με την πράξη της που δεν με σκέφτηκε καν ή τελος πάντων ήθελε να μου το κρύψει, και αφετέρου με το τατουάζ σαν τατουάζ κατι που χωρίς παρεξήγηση (αλλά είναι γούστα βρε παιδιά) με κάνει να νιώθω φουλ άβολα. Τσακωθήκαμε και γενικά προσπαθούσε να διακαιολογηθει οτι και καλά δεν ήξερε οτι θα αντιδρασω έτσι και δεν μου το είπε για να μην γίνει θέμα και κάτι τέτοια(σημείωση τελικά το είχε και την προηγούμενη φορά που είχεμε βρεθεί αλλά μου το έκρυψε με αυτό που φόραγε). Πολλοί θα μου πείτε είναι σώμα της και κάνει ότι θέλει, αλλά μου φαίνεται πιο λογικό μετά απο 4 χρόνια να σκέφτεσαι και λίγο τι αρέσει στον άλλον, δηλαδή χτυπάς ένα τατουαζ με ρίσκο την σχέση σου και δικαιολογία ότι δεν περίμενε να αντιδρασω έτσι. Θέλω την ειλικρινή άποψη σας, αν είμαι υπερβολικός ή οτιδήποτε, είναι και περίοδος εξεταστικής, το άγχος είναι στο ζενίθ και ειλικρινά με έχει καταστρέψει.
Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων!