Originally Posted by
Antreas256
Γεια σας! Εχω κανει πριν μέρες ποστ αλλα προσπαθώ ακομα να λογικευτω.. Σχέση έχει να κάνει η σκληρυνση κατα πλάκας... Εχω φάει εμμονή με αυτήν την ασθένεια επειδή πριν λίγες μερες ετρεμαν τα δάχτυλα μου... Τα 2 συγκεκριμένα... Οχι κατι τρελό ουτε πονος ουτε μούδιασμα.. Μονο ετρεμαν για 5 10 λεπτα αλλα για εκείνα τα 5 10 λεπτα έπεισα τον εαυτο μου οτι εχω αυτήν την ασθένεια (αναθεμα την ωρα που το έψαξα στο Google). Επίσης όλη μερα αποσπω την προσοχή μου λόγο δουλειάς και ειμαι μια χαρα... Οταν ειμαι χαλαρος με πιάνουν κάτι μικρομουδιασματα της στιγμής και σταματάνε,επίσης τα μουδιασματα αυτα πάλι δεν ειναι κατι τρελό... Νομίζω απο την φοβια μου... Αν είχα όντως αυτή την ασθένεια δεν θα ήμουν που λέει ο λόγος στο κρεβατι να μην μπορω να σηκωθώ? Η ακομα αν ειχα αυτή την ασθένεια δεν θα ημουν ράκος? Δεν θα παθενα κατι πολύ σοβαρό? Βοηθήστε με μεσα από της απαντήσεις σας, σας παρακαλώ.. Εχω σκεφτεί νευρολογο αλλα δεν θελω να φαω αδικα ακτινοβολία επειδή είμαι ακραίος... Εχω ρωτήσει τον γιατρο μου και μου ειπε '' δεν ειναι τίποτα το ανυσιχιτικο και να μην ανησυχώ καθόλου η σκληρυνση κατα πλακας έχει πολύ χειρότερα συμπτωματα'' Αλλα παλι φοβάμαι..και ξανα λέω... Αναθεμα το Google.. Με κατέστρεψε... Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
Σας ετυχε κάτι παρόμοιο?