Όταν έχω λογισμούς αυτοκτονίας πίνω ένα η στο σύνολο δύο stedon και καλμαρο, δεν ξέρω εντυπώσεις γι'αυτό το φάρμακο εάν το παίρνει κάποιος άλλος, εμένα μου το έγραψε η ψυχίατρος γιατί δεν είναι εθιστικό!(
Printable View
Όταν έχω λογισμούς αυτοκτονίας πίνω ένα η στο σύνολο δύο stedon και καλμαρο, δεν ξέρω εντυπώσεις γι'αυτό το φάρμακο εάν το παίρνει κάποιος άλλος, εμένα μου το έγραψε η ψυχίατρος γιατί δεν είναι εθιστικό!(
και εγω φιλε εχω τασεις αυτοκτονιας. αλλα του ειπα του ψυχιατρου οτι δεν θελω να πινω πολλα φαρμακα. απο οτι ξερω ειναι μαστουρα αυτο το φαρμακο.
εγω παιρνω ολανζαπινη και κανενα ζαναξ.
Μαστουρα όχι ίσως η υπερβολική δόση μπορεί, το ξαναξ είναι φάρμακο που δεν κόβεται εύκολα!
Εγώ έχω περάσει και διάστημα μιας εβδομάδας χωρίς να έχω πάρει stedon, το παίρνω μόνο στην μεγάλη ανάγκη
να ηταν ηρωινη το ζαναξ να το κοψω. ο γιατρος μου το μειωσε κατα 0,25mg. συνηθιζα να παιρνω 1mg την ημερα. ο γιατρος μου το εκανε 0,75. αλλα το ξανα εκανα μονος μου 1mg γιατι δεν την παλευα. θα το παιρνω μια ζωη. ευτυχως δεν πεθαινεις απο αυτο.........
ο ψυχιατρος στο εδωσε αυτο το χαπι?
εχεις νοσηλευτει ποτε? και εαν ναι πως σου φανηκε?
ουτε και εγω δεν εχω νοσηλευτει. και το αποφευγω σαν το διαολο το λιβανι. θα βγω φυτο απο εκει μεσα. μακριαααααα
και ευχομαι να μην φτασω σε αυτο το σημειο.....
μου περναει απο το μυαλο να νοσηλευτω... αλλα δεν θελω... στην εσχατη λυση θα το κανω.......
παιρνω xanax μισο του 0,5mg καθε βραδι. 1 seroxat 20 mg σχεδον καθε μερα και stilnox 10mgσχεδον καθε βραδι. Τον τελευταιο μηνα ειμαι χαλια. Κοιμαμαι πολυ αργα. Καποιες φορες γυρω στις 6. Συνηθως κοιμαμαι γυρω στις 5. Εχω νευρα και ειμαι πολυ ευερεθιστος αυτη την περιοδο. Θελω να δειρω κοσμο με το παραμικρο. Καποιες φορες απο την απελπισια μου που δεν κοιμαμαι θελω να κρεμαστω ή να πηδηξω απο το μπαλκονι. Χαλια κοιμηθηκα και σημερα. Εχω πονοκεφαλο διαρκως, σφιξιμο στην καρδια και τον επαιξα και φοβηθηκα οτι θα παθω ανακοπη. Δουλευω και το βραδι. Σχεδον ολοι ειναι μια χαρα. Ευδιαθετοι, χαρουμενοι. Μακαρι να μη γενιομουν ποτε ο μαλακας.