Ερώτηση για ιατρικές επιπλοκές κ.α..
Καλησπέρα σε όλους!!
Πολεμάω το φάντασμα της νευρικής βουλιμίας (με κατάληξη εμετού) από το 2006... Ναι ναι από τότε!! Με κάποια μικρά διαλείμματα.. Έχω μειώσει τα επεισόδια σε 2-3 την εβδομάδα από εκεί που είχα σχεδόν κάθε μέρα.. Για αρκετό καιρό τώρα σκέφτομαι πόσα κακά παίζει να έχω προκαλέσει εσωτερικά στο σώμα μου και να μην το ξέρω ακόμα.. Κάνω εξετάσεις αίματος βγαίνουν καλές κάνα δυο φορές ήταν περίεργες αλλά έφτιαχνα την διατροφή και αμέσως "εστρωνα"! Ο λογος που γράφω είναι γιατί θέλω να ζητήσω την βοήθεια από κάποιους που ίσως τους προκλήθηκε κάποιο προβλημα υγείας, θέλω να μου πουν τι κίνδυνο μπορεί να διατρεχω.. Διαβάζω ένα κάρο πραγματα στο ίντερνετ αλλά είναι άλλο να διαβάζεις μια λίστα με πιθανες επιπτώσεις και άλλο να σου λέει κάποιος το βίωμα του.. Ταλαιπωρουμαι τόσα πολλα χρονια που πλεον πιστεύω πως πρέπει να αρχίσω να φοβάμαι για την ζωή μου αλλά και για τα προβληματα που υπουλα μπορεί να εκκολαπτει η βουλιμία για το μέλλον.. Τέλος θέλω να σας ρωτήσω.. Πως τα πατε με την καθημερινότητα? Έχετε σχέση? Αν ναι ο συντροφος το γνωρίζει? Τι προβληματα βλέπετε να σας προκαλεί στην λειτουργία σας καθημερινά αυτό? Τεράστιο κείμενο, πάρα πολλές οι ερωτήσεις μου..αλλά αναζητώ επικοινωνία και βοηθεια όσο τίποτα άλλο....
Υ. Γ. Έχω πάει σε ψυχολόγο και ψυχίατρο και νιώθω πως με βοηθάνε μέχρι ενός σημείου.
Ευχαριστώ