ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!!
Καλησπέρα ειμαι νεο μελος στο forum ομολογουμενος βεβαια σας διαβαζω χρονια.
λοιπον ας ξεκινησω την ιστορια μου απο το τελος ,προς την αρχη. Διαγνωση της ψυχολογου μου, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...
Ειμαι νεα μητερα μιας αξιολατρευτης κορουλας 4 μηνων.Ολα στην ζωη μου και του συζηγου εγιναν παρα πολυ γρηγορα σχεση ,γαμος,παιδι μεσα σε ενα χρονο.
το τιμημα τησ τρελας μας αυτης ,μηδεν επικοινωνια ,πολυ αγχος,καυγαδες κ.αλλα τετοια καλα.
στο θεμα μας λοιπον πηγαινω εδω και αρκετα χρονια σε ενα γκρουπ ,ειχε ξεκινησει σαν σχολη γονεων και εχει εξελιχθει ψυχοβοηθητικο να το πω.
Εχω εκμυστηρευτει στην ομαδα μου τα προβληματα που εχω στον γαμο μου και ειλικρινα παιρνω μεγαλη δυναμη για ολη την εβδομαδα(εχουμε μαθημα μια φορα την εβδομαδα) .
την εβδομαδα που μας περασε ομως ειχα μια μικρη εκρηξη θυμου ,στεναχωριας,απογοητευσεις και το βασικοτερο απογνωσης.στην κουβεντα μας η ψυχολογος μου ,μου προτεινε πως αν κανω εγω ψυχαναλυση αφου ο σηζυγος δεν θελει θα αλλαξω και με την αλλαγη μου αυτη θα αλλαζει και αυτος.Η διαγνωση της ειναι αντιδραστικη καταθλιψη και χρειαζομαι στηριξη και βοηθεια.
μηπως γνωριζετε τι ακριβως ειναι αυτο ? Γιατι να το εχω παθει ?Σιγουρα εχω πολλα προβληματα στο γαμο μου μα πιστευω οτι τα διαχειριζομαι,αλλα υπαρχουν και οι μερες που ειμαι χαλια ,γιατι δεν ειναι και τοσο ευκολο αυτο που περναω.
Αχ για κατατοπηστε με......