Εγώ εργάζομαι σαν νοσηλεύτρια σε δημόσιο νοσοκομείο ταυτόχρονα κάνω και μεταπτυχιακό και ιταλικά θα ήθελα να αρχίσω και γαλλικά. Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρω ή δεν χωράνε πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη?
Printable View
Εγώ εργάζομαι σαν νοσηλεύτρια σε δημόσιο νοσοκομείο ταυτόχρονα κάνω και μεταπτυχιακό και ιταλικά θα ήθελα να αρχίσω και γαλλικά. Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρω ή δεν χωράνε πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη?
Τα γαλλικά και τα ιταλικά είναι δύο γλώσσες που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Καθώς είναι και οι δύο λατινογεις. Όμως εμενα η γνώμη μου είναι να εστιάσεις καλά .....σε λίγα πράγματα ......
Για ποιο λόγο θες να χωρεσεις πολλές γλώσσες στο πρόγραμμα σου; έχεις ελεύθερο χρόνο αρκετό; διαβάζεις καλά τα μαθήματα σου η να ερθω να σε εξετάσω;;;;;;;;;;;;;;
Σε καταλαβαίνω τα γαλλικά είναι λατρεία. Τα πήρα όλα τα πτυχία....Δεν έχω αλλα να πάρω...... .
Αλλα είναι μια γλώσσα που θέλει τον χρονο της να τη μάθεις .....για μένα μείνε minimal. Άσε λίγα για να τα κάνεις σωστά. Εαν έχεις ελεύθερο χρόνο αρκετο βρες κάποια άλλη δραστηριότητα αλλα οχι διάβασμα....ηδη έχεις αρκετό κατά τη γνώμη μου
Φτάσε πρώτα τα Ιταλικά σε πολύ καλό επίπεδο και μετά αν θες ξεκινάς και Γαλλικά.
Τα γαλλικά μου είναι σε επίπεδο β1
Δελφινάκι μου συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!