Θέλω να μιλήσω σε κάποιον. Νομίζω οτι θα σκάσω. Ζητώ βοήθεια!!
Printable View
Θέλω να μιλήσω σε κάποιον. Νομίζω οτι θα σκάσω. Ζητώ βοήθεια!!
Ξεκινα... Μιλα...
Είμαι τριτοετης και σπουδάζω Μαθηματικά. Δεν μου αρέσουν και έχω σκεφτεί παρά πολλές φορές να το σταματήσω αλλά πάντοτε κάτι με σπρώχνει να συνεχίσω.
Αυτές τις μέρες περνάω μια κρισαρα (μετά από μια μεγάλη μου αποτυχία) και με έχει πάρει εντελώς από κάτω. Δεν θέλω να διαβάσω αλλά πρέπει. Αύριο κανονικά θα έδινα μάθημα αλλά δεν θα κατέβω γιατί δεν τα ξέρω, απλά!
Νομίζω ότι με αρρωσταίνει όλη αυτή η κατάσταση. Νιώθω ο πιο άχρηστος άνθρωπος του κόσμου και δεν αντέχω άλλο.
Γενικώς υπάρχει μια σύγχυση στο κεφάλι μου.
Σκέφτομαι ότι είναι κρίμα να την παρατήσω Τώρα απο τη στιγμή που έχω περάσει σχεδόν τα μισά μαθήματα αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ.. Άρχισα Και να παθαίνω κρίσεις άγχους γι αυτό το λόγο.
Εχω και ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή, πράγμα που μόνο χειροτερεύει τα πράγματα.
Για αρχη οκ μν σε αγχωνει το αυριο οτι εγινε εγινε στην επομενη προσπαθεί κ εγω οταν ημιυν φοιτητρια στη σχολη τη περασα γτ έπρεπε βεβαια δν ηταν τοσο δυσκολη αλλα ειχε πολλη θεωρια για διαβασμα... Για αρχη πρεπει να ηρεμησεις οσο εισαι σε κριση δν σκεφτεσαι λογικα
Πρεπει κατι να κανω με την ζωη μου ομως..
Για αρχη ηρεμησε κ να χασεις ενα εξαμηνο./ετος δε τρεχει τπτ αν ειναι να το βγαλεις με. Ηρεμιστικά δν εχει νοημα πρωτα να ηρεμησεις εχει σημασία
Μπορεί,αλλά τα πράγματα δεν είναι ρόδινα να πεις ότι κάνω Ο,τι θέλω χωρίς συνέπειες
Προφανως αφου εισαι σε κατασταση πανικου μαλλον για μερες,, πωςΓεμιζεις τη μερα σ η ολη μερα σκεφτεσαι τη σχολη