Αγχώδης διαταραχή και κατάθλιψη
Μέσα σε δέκα χρόνια είναι η τριτη φορά που περνάω ακριβώς το ίδιο πράγμα.Ξεκιναει με κρίσεις άγχους που γίνονται όλο και εντονότερες,αρρωστοφοβια και καταλήγω στην κατάθλιψη.Αδυναμια,κακή ποιότητα υπνου(ξυπνάω πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας παρόλο που ξανά κοιμάμαι ),αδυναμία συγκέντρωσης,αναβλητικότη� �α για τα πάντα,κακή διάθεση,κόμπος στο στομάχι,δεν έχω όρεξη για φαγητό,δεν με ευχαριστεί τίποτα.
Το πρόβλημα είναι ότι και τις τρεις φορές το παθαίνω καλοκαίρι και όλη αυτή η ζέστη με κάνει ακόμα χειρότερα.Εννοειται ότι κάθε φορά κάνω άπειρες εξετάσεις και δεν μου βρίσκουν το παραμικρό.
Από θεραπεία παίρνω 30mg ladose και ζαναξ (0,25 το μεσημέρι και 0,50 το βράδυ).Την πρώτη φορά με 20mg το ξεπέρασα σε ένα μήνα.Τη δεύτερη φορά έφτασα να παίρνω και 40mg και με πήγε δυο μήνες.Αυτη τη φορά δεν ξέρω ποσο θα πάρει αλλά με προβληματίζει πολύ το θέμα ύπνος.Νιωθω ότι δεν ξεκουράζομαι έτσι.Μιλησα με τον γιατρό και μου είπε να αντικαταστήσω το βραδινό ζαναξ με 1,5 mg lexotanil αλλά φοβάμαι να μπερδέψω τόσα χάπια.Δεν ξέρω τι να κάνω έχει κάποιος άλλος αντίστοιχη εμπειρία;;;
Επίσης είμαι πολύ χειρότερα τα πρωινά.Με τα χίλια ζόρια να σηκωθώ από το κρεβάτι τρέμω όλος από πανικό που με κυριεύει.Καθως περνάει ημέρα ηρεμώ και συνήθως απογεύματα και βράδυ είμαι καλύτερα τις τελευταίες δέκα μέρες.
Δεν ξέρω παιδιά αν θέλετε παραθεστε τις εμπειριες σας και αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε σχετικά με το χαπι που έγραψα πιο πάνω.
Καλή δύναμη σε όλους !!!