Originally Posted by
Γλυκερία
Καλημέρα, είμαι 35 χρονών και θεωρώ αρκετά εμφανισιμη (Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασια) . Γενικά έχω ένα θέμα με τους άντρες, πολύ δύσκολα θα βρω κάποιον να μου αρέσει για να τον σκεφτώ σοβαρά . Πολλοί λένε να ρίξω τα στάνταρ μου αλλά δε μπορώ βρε παιδί μου, δε μου βγαίνει με το ζόρι. Πρέπει ο άλλος να διεγείρει το μυαλό μου και φυσικά να μου αρέσει εμφανισιακά και η συμπεριφορά του να είναι όμορφη. Όλα αυτά εννοείται θέλω να τα δίνω και εγώ απλόχερα. Η επικοινωνία θεωρώ είναι το παν επίσης. Ο,τι σχέσεις έχω κάνει δεν κράτησαν πολύ, κυρίως γιατί βαριέμαι εύκολα αλλά δεν έχω απατήσει ποτέ κανέναν. Θεός να περάσει από δίπλα μου δε θα ρίξω ματιά και βαθειά μέσα μου δεν έχω εμπιστοσύνη στους άντρες ότι θα κάνουν το ίδιο. Έχω παράδειγμα τον πατέρα μου και σε καμία περίπτωση δε θέλω να βρω άντρα να του μοιάζει ούτε σαν πατέρας ούτε σαν σύντροφος που ξενοκοιταει ο,τι κυκλοφορεί. Αυτά για εισαγωγή για να περάσουμε στο κυρίως θέμα. Εδώ και 4 μήνες μιλάω με κάποιον μέσω διαδικτύου., ο οποιος για την ωρα ειναι εξωτερικό.Στην αρχή μου μιλούσε τόσο όμορφα που δεν πίστευα την καλή μου τύχη. Γρήγορα το γύρισε στο σεξουαλικό και ζητούσε και έστελνε φωτός..καταλαβαίνετε. Δεν το είχα ξανακάνει και ούτε το ευχαριστήθηκα που το έκανα αλλά είπα Κάνε μια προσπάθεια, δεν είναι κακό, και το ίντερνετ είναι πια τρόπος να έρθουν ανθρώπου κοντά.περνουσαν οι μέρες όμορφα και ξαφνικά μου λέει να σταματήσουμε να μιλάμε για λίγο καιρό γιατί νιώθει πολλή πίεση. Ξέρω ότι η δουλειά του είναι αγχωτική και επειδή και εγώ έκανα μια σκηνή ζηλοτυπιας ας το πω ( είδα ότι στο προφίλ του έχει ΜΟΝΟ γυναίκες (κοντα στις 10) και επίσης ότι έκανε καρδούλες σε πολλές από αυτές) με πείραξε, νόμιζα ότι ενδιαφερόταν πολύ για μένα και το θεώρησα σαν ψάξιμο από τη μεριά του. Το ανέφερα και είπε ότι είναι ξαδέρφες και φιλες φιλων (αντρας ουτε ενας στο προφιλ του) εκεί είναι που μου είπε να σταματήσουμε να μιλάμε για λιγο. Οκ ειπα αλλα συνεχισαμε να μιλαμε μετα απο κανα δυο μέρες. Στην πορεια ειδα οτι εβαλε και καποιους άντρες αλλά απλά θεώρησα ότι ήταν για στάχτη στα μάτια και ότι επίσης δεν τους γνώριζε. Με τα πολλά με τα λίγα συνεχίστηκε η κουβέντα μας σε πιο ήπιους ρυθμούς αλλά το μυαλό του συνεχώς στο σεξ . Οκ μέσα και εγώ (Η αλήθεια είναι γιατι πραγματικά μου μιλούσε πολύ όμορφα τις άλλες στιγμές... πολύ πολύ όμορφα και δεν ηθελα να τον ξενερωσω )μεχρι που μετά από λίγες μέρες μου είπε ότι δε με βλέπει ερωτικά. Ένιωσα τόσο ηλίθια. Αλλα και παλι συνεχισαμε να μιλαμε. Απο τη μερια μου του ειπα ξεκαθαρα οτι δε μπορει να με δει σαν ξεπετα γιατι δεν ενδιαφερομαι για τετοια πράγματα πια. Και παλι συνεχισαμε να μιλαμε και συνηθως αυτος εστελνε πρώτος . Χαιρομουν τοσο να τον ακουω. Ειχε βρει το κουμπί μου ακριβώς με τα λόγια του. Ήξερε καλά τι να πει για να με ρίξει. Καλό χαφταλο και εγω ε; τελικα μου ειπε τελος του μηνα εκλεισε εισιτήρια και ερχεται να με βρει και να παμε διακοπες μαζι. Ειναι ομως 3 μερες τωρα που βλεπω οτι εβαλε και αλλη κοπέλα σουπερ θεά και την έχει γεμίσει καρδιές από πάνω μέχρι κάτω. Το ανέφερα μέσες άκρες ότι υπάρχει κάτι που κάνει και δε μου αρέσει, χωρίς να μιλήσω ξεκάθαρα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Και μου απάντησε ότι ώρες ώρες με γουστάρει πάρα πολύ και άλλες καθόλου. Επειδή γίνομαι καταπιεστική και ούτε εγώ δε θα με άντεχα και καλύτερα να μείνουμε φίλοι. 20 μέρες έμειναν μέχρι να έρθει. Θα έρθει τελικα; όντως μιλάει με αλλη; υπερβάλλω σαν την τρελή; τι στο καλό μου συμβαίνει;