Originally Posted by
picamama
Δεν αντέχω άλλο... Εκεί που ξεμπέρδεψα απο το στήθος, το εξόγκωμα στο στερνό, τους πόνους στις φτερνες και στη λεκανη, τώρα βρήκα καινούργιο πρόβλημα... Έχω ένα εξόγκωμα στον μηρό... Σαν λίπος, αλλά προεξέχει... Από μπροστά δεν φαίνεται, εγώ το κατάλαβα δια της αφής και πήγα στον καθρέφτη και το είδα στο πλάι που φαίνεται... Έχω τρελαθεί, έχω πανικόβληφθεί, δεν ξέρω τι να κάνω, μπήκα στο ίντερνετ μήπως δω εικόνες και ηρεμήσω και έχω γίνει χειρότερα.... Ο άντρας μου μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει με τις προηγούμενες εξετάσεις δεν μ'αφηνει να πάω σε άλλους γιατρούς... Την προηγούμενη εβδομάδα πηγα και σε μια ψυχίατρο του ΙΚΑ για να μου δώσει ladose και zanax όπως έπαιρνα παλιά μπας και ηρεμησω και η αναθεματισμενη μου έδωσε ladose αλλά αρνήθηκε να μου δώσει Xanax γιατί λέει κάνει εξάρτηση και ήθελε ντε και καλά να μου παρω Zyprexa σε χαμηλότερη δόση για λέει έτσι δρα σαν ηρεμιστικό. Το αντιψυχωσικο με τις απίστευτες παρενέργειες! Δηλαδή οι προηγούμενοι ψυχίατροι που δίναν ζαναξ με το ladose και μου το έκοβαν χωρίς καμία παρενέργεια και εξάρτηση ήταν μ@!?@#ς κι αυτή είναι η έξυπνη; Δεν είμαι καθόλου καλά νομίζω ότι έχω κάτι πολύ κακό... Είχε παιδιά κάνεις σας κανένα λιπωμα που τον ανησύχησε και τελικά δεν ήταν τίποτα;